1. MrElectrifyer's Avatar
    There seems to be a system wide issue with my applications that require a third-party log-in (no problems with apps requesting log-in with a Microsoft account). This is affecting both the Windows Central app and Hyper for YouTube.

    In earlier builds of the Windows Central app, I was able to log-in, but now, after uninstalling and reinstalling the latest version of the app, clicking the log-in button has no effect, similar to how it has been in Hyper for YouTube on my Surface Pro 2 since I upgraded to Windows 10. I've tried totally disabling my firewall (Windows Firewall), but that didn't have any effect.

    Could this be due to a corrupt Windows System file? If so, any suggestions for a fix besides resetting/refreshing Windows?
    07-09-2016 02:16 AM
  2. MrElectrifyer's Avatar
    Bump. Any suggestions?
    07-11-2016 08:25 PM
  3. Chintan Gohel's Avatar
    Bump. Any suggestions?
    any changes on yoru end? New app updates? OS update got released today
    07-12-2016 02:47 PM
  4. MrElectrifyer's Avatar
    any changes on yoru end? New app updates? OS update got released today
    I'm installing the updates now, will give a status update after the updates install.
    Chintan Gohel likes this.
    07-13-2016 12:38 AM

Similar Threads

  1. No Sound after Windows 10 update
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2017, 11:26 AM
  2. Can't choose lighting in photos with any settings
    By daimv in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 7
    Last Post: 07-10-2016, 09:13 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 07-09-2016, 02:04 AM
  4. Issues with Build 10586.420 on HTC M8
    By JukEboXAuDiO in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2016, 01:29 AM
  5. lumia 730 having gps problem( os windows 10)
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2016, 11:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD