1. anon(9610129)'s Avatar
    Hi,
    Since the anniversary update, I've been getting no audio due to a "No output device installed" error.
    All of my drivers are fine and running. I Reset the PC while maintaining my personal files AND STILL I had the error.
    When opening audio properties, there are no inputs or outputs. Device manager points no errors.
    Windows troubleshooting is useless in this case. Finds an error but no fix.
    Another weird aspect is that it happens only sometimes. Sometimes, with a reboot it works, sometimes it doesn't.
    Ran "sfc /scannow" while getting that error message and it said there were no errors.
    Ran the HP boot troubleshooter and sound was just fine.
    It's a new HP Spectre x360 4103np with native Windows 10. I'm going crazy because since that update, I've been getting a lot of errors...
    08-10-2016 09:54 AM
  2. anon(9610129)'s Avatar
    Hi,
    Just called HP Portugal and they said that the error I'm getting is a known error and Microsoft is aware of it but there are no current fixes. Only a rollback to the original Windows 10 version would fix it.
    So now we play the waiting game until either HP or Microsoft fix the problem.
    08-10-2016 11:08 AM
  3. phoenix231's Avatar
    Have you had any luck with this. I'm having the exact same issue with the same computer. I can reinstall drivers, and it works until a restart.
    08-12-2016 03:03 PM
  4. anon(9610129)'s Avatar
    No, didn't even try. Thy don't have a fix for it yet.
    Just wait. It sucks but there's nothing you can do.
    Unless you can code a better driver for it. In that case do that.
    08-12-2016 03:51 PM
  5. phoenix231's Avatar
    I think I fixed it. I uninstalled the Conexant application completely, then installed the older Conexant driver from the hp support page (under previous versions), and it seems to work again.
    08-13-2016 10:50 PM
  6. anon(9610129)'s Avatar
    That didn't do it for me. I'm still to this day on Windows 10 launch version. Will wait a few more weeks for a few more updates to try again.
    09-12-2016 01:26 PM
  7. orlbuckeye's Avatar
    09-12-2016 02:24 PM
  8. anon(9610129)'s Avatar
    HP has updated their drivers and the new audio one has fixed my problems. I suggest you take a look at the new ones.
    09-15-2016 09:57 AM

Similar Threads

  1. My Band 2 no longer automatically connects when enabling bluetooth
    By fdruid in forum Microsoft Band & Band 2
    Replies: 4
    Last Post: 08-13-2016, 08:22 PM
  2. Disable Bluetooth device profiles?
    By Sean N in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2016, 09:17 PM
  3. after master reset cortana missing
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2016, 08:11 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-10-2016, 05:17 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-10-2016, 02:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD