1. mdumair's Avatar
    I use Mobile HotSpot to connect my PC to internet using WiFi.Whenever I upload any files to any website like photograph or attaching any pdf to email ,etc from any browser (edge,chrome,ie,etc), the moment i do so,I loose my internet connectivity.The wifi symbol then appears with a yellow Triangle and shows "No Internet".I have to disconnect and reconnect to wifi.But the moment i upload any file to a website ,network goes off.
    I cant attach any type of files to email or any other website.
    Currently I am using Windows 10 in my PC.
    How to resolve this?Please help.
    09-14-2017 02:12 PM

Similar Threads

  1. Gappo's Legacy VR Review: Shoot your way to victory
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2017, 01:40 PM
  2. Office 365's app launcher is getting an overhaul on the web
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2017, 01:20 PM
  3. Six new games come to the Xbox One backward compatible list
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2017, 12:40 PM
  4. How to upgrade your PC's graphics card (GPU)
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2017, 12:10 PM
  5. Why is my Lumia 640 turning camera photos black?
    By JD 96 in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2017, 12:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD