1. mpovolo's Avatar
    I have a live account with login using my own email address plus my email is retreived for that address also. With my windows phone, login and sync works great. However if I try to setup a surface that I just picked up or a windows 8 machine, it seems to get lost when I try to login to the live account. I just get a blank screen and it won't setup the email. Any ideas?

    thanks
    11-26-2012 03:14 PM
  2. gsquared's Avatar
    Is the email address your using a microsoft address (hotmail, live, etc). I've got a .hotmail address and have four devices that I can signin on. Try to login using a local account then create a new account using your email credentials so that a cloud-based profile can be created.
    11-26-2012 03:48 PM
  3. mpovolo's Avatar
    Thanks. So I noticed my account is setup with my non microsoft user name, which is actually my own email address. Somehow I ended up with two calendar accounts for the same live login, a hotmail and exchange one. But still, when I try to add email, it says the email account is already setup but I cannot see any email for my live account. Again, my live account email/username is not a microsoft email address.

    any ideas
    11-26-2012 11:52 PM

Similar Threads

  1. Should I even attempt to film a live band with my L900?
    By idahoprime in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2012, 11:01 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-27-2012, 02:01 AM
  3. Issue with Hotmail live account
    By ibuyufo in forum Samsung Focus
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2011, 05:46 PM
  4. My first real issue with my Focus! The display is seizing up.
    By TheAngelOfElysium in forum Samsung Focus
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2011, 05:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD