1. Elisamuel Figueroa's Avatar
    Since couple of days ago. Apps like Netflix, Tubecast etc. Open and run normally but when try play content keeps loading and never play. On the browsers play normally and fast but on the apps from windows 8.1 don't. What might be the problem caused this?.

    P.S. The problem in on my PC not phone.
    06-13-2015 09:44 PM
  2. ven07's Avatar
    Probably a problem with the apps or that the system isn't registering them properly.. Here's sth you can try..

    Make sure you have "Show hidden files and folders" on > go to C:\Program Files > Right-click on WindowsApps > Navigate to the 'Security' tab > Click the group "ALL APPLICATION PACKAGES"

    Make sure 'Full Control' for 'ALL APPLICATION PACKAGES' is checked. If not, check it (turn it on)

    This is a shot in the dark so I hope it works. Reboot after applying the fix and report back
    06-14-2015 07:47 AM
  3. Elisamuel Figueroa's Avatar
    I try and i believe didn't work or i make it worse i didn't saw the all application packages anywhere. I had to add it.
    06-19-2015 11:56 AM

Similar Threads

  1. This probably has- NO -answer but I'll ask anyway :)
    By AV2RY in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2015, 10:54 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-13-2015, 10:11 PM
  3. How to watch the Xbox Briefing at E3 2015 on your Xbox, Windows or Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2015, 04:42 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-13-2015, 04:31 PM
  5. How can I find out which service pack i'm running?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2015, 04:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD