11-24-2018 08:53 AM
367 ... 12131415
tools
  1. Rowland Jonathan1's Avatar
    Hello i think my problem is some how related to your regarding wifi .......
    i purchased new lumia 540 4 days ago and it has a strange wifi problem in my windows 8.1 phone. i.e after first day of fine use, my wifi started getting very sloww and after every 30 seconds its signals started fluctuating
    If you are using a case try removing that and check your internet speed.My 535 had the same problem,I removed the case and the WiFi worked perfectly.I noticed a dramatic improvement in the speed of the internet.
    06-20-2015 11:53 AM
  2. n70shan's Avatar
    If you are using a case try removing that and check your internet speed.My 535 had the same problem,I removed the case and the WiFi worked perfectly.I noticed a dramatic improvement in the speed of the internet.
    no no i m not using any case...
    06-20-2015 12:02 PM
  3. Vishal scorpion's Avatar
    My L540 also having signal problem after first week of purchase 3g is connected but now it just connected to 2g don't know its problem with phone or network settings are in 3g only in my phone
    06-20-2015 09:05 PM
  4. pureview_lvr's Avatar
    Internet explorer crashes a lot after cyan update
    pmhgeneral likes this.
    06-21-2015 01:21 PM
  5. pmhgeneral's Avatar
    Internet explorer crashes a lot after cyan update
    I have noticed internet explorer also crashes alot after last week's critical update? But I'm on denim OS 8.1
    06-21-2015 01:25 PM
  6. fanofkimi's Avatar
    After last week "Windows Phone random reboot hotfix" i get some serious battery draining with my Lumia 925... I have never seen such a crazy drain before installing this patch. am i the only one?
    Any tips or suggestions guys?
    pmhgeneral likes this.
    06-22-2015 04:45 AM
  7. pmhgeneral's Avatar
    After last week "Windows Phone random reboot hotfix" i get some serious battery draining with my Lumia 925... I have never seen such a crazy drain before installing this patch. am i the only one?
    Any tips or suggestions guys?
    I have not seen any battery drain after, have you checked to see if you have other apps maybe running. Try turn off your phone than back on might help.
    06-22-2015 05:12 AM
  8. fanofkimi's Avatar
    1 day before installing the patch, i installed a app called "pure battery indicator pro". Initially i thought this could be the reason for drain then i uninstall the app. But the drain still remains to be high.
    I have done a hard reset(volume - and power) based on your suggestions. I will check and feedback later if there is any change.
    Thank you
    06-22-2015 06:41 AM
  9. ap0calypto's Avatar
    Install Insider app it might help to show drain

    Sent from my Alcatel OT 6030X using Tapatalk
    06-23-2015 12:00 AM
  10. wpguy's Avatar
    Pre-random reboot hotfix, yeah, I would get an occasional reboot on my TMoUS Lumia 925.

    Post-hotfix: I have never had to forcibly reboot/reset my phone so many times. I've gone from maybe 1-2 times a year to 2-3 times per day.

    If I could uninstall the hotfix I would.
    06-23-2015 05:31 AM
  11. LOLWOWJason's Avatar
    I have a 830 and recently Exit and Menu buttons did not work, Day or night they are always on light...i dont know if there are some problem at software or hardware, i am so angry,so i think ....may be i will to buy a iphone 6....i am so angry!!!!!!!!!!!!!!
    06-23-2015 10:42 PM
  12. fanofkimi's Avatar
    Actually ur tips worked. Battery drain issue is solved now. Thank you
    06-23-2015 11:22 PM
  13. freestaterocker's Avatar
    I have a 830 and recently Exit and Menu buttons did not work, Day or night they are always on light...i dont know if there are some problem at software or hardware, i am so angry,so i think ....may be i will to buy a iphone 6....i am so angry!!!!!!!!!!!!!!
    Something is obviously wrong with it, so exchange it.
    06-25-2015 08:59 PM
  14. DavidTheGiant's Avatar
    App icons disappear when apps are installing..
    i think this is the only bug I've encountered
    06-29-2015 03:42 AM
  15. GaL4cT1c's Avatar
    When I wake up the phone (lumia 620) the camera app launches immediately. I know its not the unlock button because it launches when I double tap also. This is happening after last update.





    TIA.
    06-29-2015 12:36 PM
  16. altbus1's Avatar
    Sometimes when I've installed some programs the sound is gone and I've got to turn off/on my lumia 925.
    Very irritating when you use your smartphone as alarm...
    06-29-2015 01:38 PM
  17. Hati's Avatar
    Here's one I found last week. I use a Lumia 640 dual LTE running Denim with all updates installed.

    I have 2 alarms set, one Tuesday at 3.30 Am the other Wednesday and Thursday 4.45 Am. Both were called "Alarm". Come Tuesday the alarm didn't fire. It was set properly but it just didn't work. I then thought maybe the same name confuses the system, so I renamed the second alarm and presto, they started to work.

    Maybe the developers could include something that asks the user to chose a different name for the alarms or just default to xzy1, then xzy2 and so on.
    07-14-2015 05:54 AM
  18. wlupus's Avatar
    After back up from windows 10 assembly 166 advanced option in keyboard language section doesn't work. Thus it is impossible to display comma button:(
    07-19-2015 01:07 AM
  19. altbus1's Avatar
    Here's one I found last week. I use a Lumia 640 dual LTE running Denim with all updates installed.

    I have 2 alarms set, one Tuesday at 3.30 Am the other Wednesday and Thursday 4.45 Am. Both were called "Alarm". Come Tuesday the alarm didn't fire. It was set properly but it just didn't work. I then thought maybe the same name confuses the system, so I renamed the second alarm and presto, they started to work.

    Maybe the developers could include something that asks the user to chose a different name for the alarms or just default to xzy1, then xzy2 and so on.
    It isn't just the alarm, all sounds are gone untill I turn off/on my lumia.
    And it isn't all the time 3x in a year, so I'm hoping it will change with a future update.
    Thx
    07-19-2015 01:19 AM
  20. Hati's Avatar
    For me it's only the alarm. On that note, yesterday the 3.30 alarm did not fire again. Today the 4.45 did. Will have to check next week if disabling the 4.45 for the day will help.
    07-21-2015 04:00 PM
  21. Bozhidar Gyulmezov's Avatar
    I also have had problem with not working alarm, which is mostly fixable by rebooting the phone, even if in some unexplained cases it fixed itself without restart.

    Second problem is the Battery Saver which don't track battery drain due to Wifi or Data. Which even if some say is due to the API is a big problem, that should be addressed, and if needed - the API reworked..

    And finally - I consider the core apps provided by MS as relative to this thread - lice calendar, people etc.
    in the calendar app, we are unable to change the reminder type for events or birthdays imported from Facebook. Detailed explanation below:
    the events / birthdays imported from Facebook appear, and it automatically puts alerts each day at 12:00 whenever there is someone with a birthday - 1 alert for each person.
    Similar with events where I am going or have been invited.- there is an alert 15 minutes before start.
    With sound, and notification with snooze / dismiss.

    And this is quite annoying. Until now I have not found any way to disable the sound of these reminders, which is the most annoying part.
    I just want these events to be visible on my calenar app "for information", but not to get 5 reminders at 12:00 with sound, each day!

    For any other events - specifically the ones I have created on Outlook.com's calendar I can choose the type of reminder, or disable it, but hot here!
    07-27-2015 11:38 AM
  22. Hati's Avatar
    A quick update on the alarm. I deleted the 3.30 instance that was originally saved with the same name as the second one and created a new alarm for 3.30, but renamed it before first saving it.
    This morning it fired, so it is all good. Will see if the other alarm fires next.
    08-03-2015 03:18 PM
  23. Shad0wguy's Avatar
    I've had a weird glitch on my 640 where when I delete an email I get a quick flash of a black screen with a bunch of magnifying glass icons before displaying the proper screen. Anyone else see this?
    08-05-2015 10:28 AM
  24. kilel222's Avatar
    when turning off all syncing options on an email account (mine was google) it is stuck in a loop and there is no way to interact, and you cannot add the same account back to the phone. it is forever stuck
    08-22-2015 12:31 AM
  25. larsson16's Avatar
    Lumia 640 dual sim,when I use IE the phone sometimes froze and l need to restart browser? Is there wait update to fix this bug ?
    Sent from Microsoft Lumia 640 dual
    08-24-2015 02:19 AM
367 ... 12131415

Similar Threads

  1. Bluetooth Head Phones and Surface Pro 3
    By Jugler in forum Microsoft Surface Pro 3
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2014, 06:09 PM
  2. Omegacell 1520.3 - Cyan confirmed and installed
    By BaritoneGuy in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2014, 08:03 PM
  3. Official release date and time for your country
    By switch side method in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-2014, 05:34 PM
  4. Post you Instagram names here !!!! And follow everyone !!
    By darladaisy in forum Applications
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-2014, 03:14 PM
  5. Attachments to Outlook-based Contacts and Calendar entries
    By quantumgravity in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2014, 02:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD