1. rr373's Avatar
    My N920 is almost 14 months old but off late started noticing that any light images that i capture tend to be blurred (both manual and auto focus). Is this a software or hardware issue?

    wp_20140123_14_04_06_pro.jpg

    wp_20140123_14_04_57_pro.jpg

    Cheers.
    AndrewL920 likes this.
    01-23-2014 08:13 AM
  2. N_LaRUE's Avatar
    Are you using Nokia Camera or Camera app?

    Is your lens clean?
    01-23-2014 08:22 AM
  3. rr373's Avatar
    Are you using Nokia Camera or Camera app?

    Is your lens clean?
    Hi, am using Nokia Camera. I did manage to clean the lens couple of times with soft cloth.
    01-23-2014 08:29 AM
  4. supershi80's Avatar
    My N920 is almost 14 months old but off late started noticing that any light images that i capture tend to be blurred (both manual and auto focus). Is this a software or hardware issue?

    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140123_14_04_06_Pro.jpg 
Views:	8 
Size:	598.4 KB 
ID:	55219
    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140123_14_04_57_Pro.jpg 
Views:	8 
Size:	542.8 KB 
ID:	55220

    Cheers.
    See if is the postprocessing: take the screenshots after and before is applied (select the preview option in Nokia Camera, take a new photo and look at the display to see how change the photo in 2 sec) with the button [start but]+[power but] and upload here ;-)
    01-23-2014 08:46 AM
  5. rr373's Avatar
    Thanks for the reply. I contacted Nokia support (chat) and they asked me to uninstall and re-install Nokia Camera app. After that, i am seeing reasonable improvement in the image processing. Attaching the same shot taken after the re-install. Looks like reinstall did the trick, which means its the post processing algo having some issues (maybe).

    wp_20140123_14_44_10_pro.jpg
    01-23-2014 09:06 AM
  6. supershi80's Avatar
    Thanks for the reply. I contacted Nokia support (chat) and they asked me to uninstall and re-install Nokia Camera app. After that, i am seeing reasonable improvement in the image processing. Attaching the same shot taken after the re-install. Looks like reinstall did the trick, which means its the post processing algo having some issues (maybe).

    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140123_14_44_10_Pro.jpg 
Views:	5 
Size:	730.5 KB 
ID:	55221
    but the green tint at the right side of the image is suspected
    AndrewL920 likes this.
    01-23-2014 09:19 AM

Similar Threads

  1. The best game you have found and played in the store
    By tardismatrix22 in forum General Phone Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 01-28-2014, 06:59 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-23-2014, 10:25 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-23-2014, 03:51 AM
  4. Email Setup Issue
    By don_dutch in forum Windows Phones
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2014, 12:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD