1. WPCentral Question's Avatar
    Phone: Lumia 820
    Problem: some youtube videos will work as normal but then there are others which i try to play but it doesn't and gives "invalid Source" after 30 seconds. i tried different methods for trying to view the videos that are affected but they still won't work. btw, the videos wont load even if i refresh like 100 times. i can view the videos on my laptops perfectly fine so it cant be a problem with my internet...
    has anyone else got this problem? this problem has only been around for a week that i have noticed. I'm also using the latest update on 8.1 but i don't think the update may have caused it

    if you find out what is causing this please tell me :(
    09-07-2014 04:03 PM
  2. Dazav2's Avatar
    any help will be appreciated please :)
    09-07-2014 04:14 PM
  3. Dazav2's Avatar
    ok it seems like it's a problem with youtube so if you're having this issue, there's nothing we can do until they fix it :(
    09-07-2014 05:27 PM

Similar Threads

  1. Has anyone not yet upgraded to WP8.1 ?
    By mohit9206 in forum Windows Phone 8
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2014, 01:16 AM
  2. No internet connection for some apps
    By CarlosDanielFP in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2014, 05:46 PM
  3. Does Treasure Tag work with the Denim update?
    By Bernardy53 in forum Nokia Lumia 830
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2014, 03:39 PM
  4. L1020 not getting Denim features. What do you guys think?
    By Jakez98 in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2014, 03:02 PM
  5. 3g not working on lumia 520?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2014, 12:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD