1. Windows Central Question's Avatar
    Lumia 625, phone worked fine for a week, then suddenly lost 30% of battery overnight.
    Saver App showed Internet Explorer using over 100% in the past 24 hours in the background, despite IE being denied backround running.

    I performed a hard reset, after which the Saver App doesn't show usage statistics correctly. At around 80% of battery charge it still says every app has less than 1% of usage.

    Lastly, on the second page it says time since last charge is 0 minutes. Sometimes this corrects itself if i reboot the phone, but then suddenly turns back to 0 again.

    I did another hard reset but it's still the same. Anyone have any insight?
    11-29-2014 04:11 AM
  2. electrichobo's Avatar
    Original poster here, i just registered an account. I should add that the Data stats app was also showing wonky statistics, initially it displayed around 60 MB of mobile data use and a little bit of WLAN data, but after a reboot they were reset to zero. I doubt this is supposed to happen?
    11-29-2014 04:20 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-01-2014, 10:33 PM
  2. WP Apps vs iOS Apps
    By Masaood in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 8
    Last Post: 11-29-2014, 12:58 PM
  3. Here Drive app gone from phone
    By P a u l in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2014, 06:20 AM
  4. Is Windows 10 for phone going to close the app gap?
    By harshlumia520 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 6
    Last Post: 11-29-2014, 02:24 AM
  5. Example: Why is my battery life draining so fast?
    By Ragupathi in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2014, 11:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD