1. Windows Central Question's Avatar
    I accidently mute my videos. When I playback my videos sometimes I haven't any sound. I checked the volume and the volume is on the highest level. It seems that when I'm taking the video it happens at that time. Because when I playback the previous video the volume is fine.
    03-16-2015 06:35 AM
  2. gpobernardo's Avatar
    I accidently mute my videos. When I playback my videos sometimes I haven't any sound. I checked the volume and the volume is on the highest level. It seems that when I'm taking the video it happens at that time. Because when I playback the previous video the volume is fine.
    What device are you using? And are you sure that you're just not covering the microphone while holding your device while recording the video (this happens sometimes)?

    You may also want to create a Windows Central account so you can track responses to your query easily... plus you will be part of the community of both knowledgeable and cool mostly-Windows-phone aficionados.
    03-16-2015 03:20 PM

Similar Threads

  1. Why all new things from 8.1. doesn't work at my WP 8X?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2015, 06:59 AM
  2. Why isn't my mobile supporting a download?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 630
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2015, 04:27 AM
  3. How do I connect my Nokia Lumia 900 to my PC?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2015, 11:30 PM
  4. Why do I have blurry mms video sending and receiving?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2015, 05:31 PM
  5. Why is my Lumia 532's 3g connection instable?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2015, 03:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD