1. AmitSrivastava2's Avatar
    The send and delete button are disabled for me when I am replying to a mail. It used to work earlier and only today I noted this problem. Also, this happens only with the Google account. Outlook and Yahoo accounts are fine. Any suggestions?
    Amit
    05-05-2016 12:32 PM
  2. petrl's Avatar
    same problem today...
    05-05-2016 03:55 PM
  3. Adi07's Avatar
    The send and delete button are disabled for me when I am replying to a mail. It used to work earlier and only today I noted this problem. Also, this happens only with the Google account. Outlook and Yahoo accounts are fine. Any suggestions?
    Amit
    Same problem appeared for me suddenly today. Was working fine all this while, now I cant reply to or forward emails because The send button is disabled. Windows is such a disappointment. Overrated software :(
    05-05-2016 11:45 PM
  4. petrl's Avatar
    solved: Removed and added my e-mail accout again.
    Jinesh Sanghvi likes this.
    05-06-2016 05:17 PM
  5. Jinesh Sanghvi's Avatar
    I am also facing the same issue... Send button, delete button and even back space button now functioning... I guess this is becuase the last update of outlook mail which i did on my lumia 640xl W10 mobile...i shall reconfigure my mail id ... I hope it resolves the issue
    05-07-2016 02:01 AM
  6. bejoysat's Avatar
    Same problem here.

    Also while editing the mail, the backspace key does not work. Any ideas?
    05-10-2016 11:52 PM
  7. bejoysat's Avatar
    Same problem here.

    Also while editing the mail, the backspace key does not work. Any ideas?
    I deleted and recreated the google accounts and the problem is solved now.
    05-11-2016 08:22 PM
  8. AmitSrivastava2's Avatar
    Ditto. Deleting and recreating the Google account worked.
    05-11-2016 09:59 PM
  9. KCandSunshine13's Avatar
    I have a Lumia 735 and have experienced several instances where the back button doesn't work while typing an email in the Outlook app. What I do is select the error (usually a misspelled word) then over-write it. However, when I do that then the SEND button doesn't work. So, THEN I select the entire text, start a new reply, paste that text and pray that the SEND button work. I usually have to do this about 3-4 times before I can actually get the reply to go. What a steaming pile of crap this is...

    Note: re-install your Gmail account??? That will be my next step.
    Chintan Gohel likes this.
    06-29-2016 03:44 PM

Similar Threads

  1. Monochrome Squares as Applet tiles in the app list?
    By Windows Central Question in forum Applications
    Replies: 5
    Last Post: 06-01-2016, 04:47 AM
  2. How can I release my Whatsapp storage use in phone memory?
    By Windows Central Question in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 05:48 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 05:45 AM
  4. Word Perfect X7 will not load in Windows 10, any fixes?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2016, 02:50 PM
  5. Windows Live Mail 2012 will no longer work with Outlook.com accounts after June 30
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2016, 12:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD