1. Windows Central Question's Avatar
    So here's the problem I turned on selective startup and didn't select any processes. In doing so I bassically disabled the essential stuff, but after that I noticed some stuff was missing so I went over to the service programs, and enabled a couple of services. When I restarted again everything seemed fine until I got to the login screen Once reaching the login screen everything went slightly darker as usual, but the login prompt doesn't show up. I've tried to boot in safe mode by doing "Shift + Restart" however, it doesn't work and just restarts. My suspicion for it not working is because it says to "Restart and Update" or something like that.
    11-13-2016 12:47 AM

Similar Threads

  1. I converted to Windows 10 but still have old OS identity
    By terryhallinan in forum Windows 10
    Replies: 4
    Last Post: 11-13-2016, 01:11 AM
  2. Where are ALL of my ringtones
    By RobbieRobski in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2016, 12:33 AM
  3. My lumia 435 contacts are hidden - tell me how to retrieve them
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2016, 11:35 PM
  4. Why do I have to sign into my Microsoft account?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2016, 09:03 PM
  5. My Band2's End of Life
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2016, 04:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD