1. G4Grandad's Avatar
    Whatever I try to do tonight in Windows Central I'm getting a pop up telling me this every few seconds. What's wrong.... Is it the app or my L830? I've uninstalled,re installed, signed in again, soft reset.... Nothing works
    12-03-2016 03:48 PM
  2. abhishek singh21's Avatar
    what is the os build or version your lumia 830 has?
    Guytronic likes this.
    12-03-2016 11:42 PM
  3. G4Grandad's Avatar
    It's on.488 and everything been stable for weeks since the update but many little things creeping in lately. It's still the same now as I'm writing this... The same pop up about Tapatalk. I've been searching the web for ideas but can't find anything. I don't want to do a hard reset because last time I did that I lost so much stuff that in theory should've been backed up
    12-04-2016 03:58 AM
  4. ads13's Avatar
    Same here. Only 'Participated' option blank in mobile app(old wc app too). But Pc website is working fine...
    12-04-2016 05:42 AM
  5. faisalbaba's Avatar
    Same here.participated topics not working
    12-04-2016 07:08 AM
  6. Joe920's Avatar
    I made a thread about this in the Site Feedback forum, hope a mod will respond with a status update.

    http://forums.windowscentral.com/sit...d-threads.html
    PlexusCV and abhishek singh21 like this.
    12-04-2016 07:34 AM
  7. garisa's Avatar
    Same here. Only 'Participated' option blank in mobile app(old wc app too). But Pc website is working fine...
    Same here with mTalk on my phone. Buy when I tried to open the Participated tread yesterday, I couldn't do it even on my computer in the browser. I'd say this has something to do with Windows Central only.

    Sent from mTalk on Windows 10 phone
    12-04-2016 08:25 AM
  8. kg4icg's Avatar
    the problem is mobile nations itself.
    12-04-2016 10:18 AM
  9. ads13's Avatar
    Problem has been fixed now.

    -- close --
    12-04-2016 09:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD