1. stanleyalderson's Avatar
    Hi I’m trying to install windows xp on compaq presario c700 from 2007
    When I get to setup is iniatilising windows screen goes black with blinking underscore for a minute and then I get blue screen with process1_initialization_failed
    I tried to turn off sata but it doesn’t change anything
    I’m booting from pendrvie because disc drive broke down
    10-25-2018 04:37 AM
  2. Deborah_Sawyer's Avatar
    Why are you installing XP?
    10-25-2018 07:47 AM
  3. xandros9's Avatar
    Are you sure it's booting from the install media and not skipping to the internal drive + current OS install?
    10-25-2018 11:04 AM

Similar Threads

  1. why stick with an os that's dying
    By rick1979 in forum General Phone Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 11-12-2018, 06:27 AM
  2. cannot see files in folders in One Drive
    By Abdul Rahman Moazzam in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2018, 01:24 AM
  3. Windows 10 build 18267 heads out to Fast ring Insiders
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2018, 04:30 PM
  4. Fix in the works for Zip file issue in October 2018 Update, due in November
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2018, 04:11 PM
  5. Battlefield V battle royale launches in March 2019
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2018, 04:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD