1. nasellok's Avatar
    Not sure why, but I am using "Play To" in order to stream a movie to my smartTV, and it loses the connection after 15 mins or so. Not sure if the tablet is going into Standby when playing. Its super annoying. Not only that, but the stupid Xbox Video app doesn't remember where I left off when I go to play again, and I have to find my last point in the movie. Pretty horrible experience actually. Anyone have any suggestions how to get this working better? Also, I know I could use Desktop VLC for video, will that "play to"?

    I cannot seem to get Miracast to work, I have the Netgear PTV3000, and I think I updated all of my drivers, and the firmware, but I can never tell if the driver installs or not. The admin window pops up, asks me if I want to allow, I allow, and then nothing happens. I go to connect, and it auto-rotates the screen to portrait, and my TV is black, it then tells me it cannot connect. Anyone else having this issue?
    01-13-2014 09:07 AM
  2. jonathanrn's Avatar
    Its worth it to check a setting in the power management area in control panel.. I forget exactly what its called but it lets you prevent the computer from going into sleep mode when sharing media. Play around in the power management area.
    01-13-2014 09:27 AM

Similar Threads

  1. Phone signal drops and needs reboot to come back
    By svenhassel in forum Samsung ATIV S
    Replies: 15
    Last Post: 01-27-2014, 12:32 PM
  2. Background audio like ios or android
    By Alexiaus in forum Windows Phone 8
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2014, 09:00 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-13-2014, 08:43 AM
  4. Sell 920 or not
    By datisdesign in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2014, 06:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD