1. mtf1380's Avatar
    Recently, I have been unable to log into my PayPal account from Edge. First noticed it about a week ago when trying to complete a transaction. Called PayPal Customer Support and they were no help...just tried to placate me by giving me some BS and a long and laborious work-around. While I was on hold waiting for a supervisor, I found my own way to complete a delicate transaction (Right clicked the Pay Now Tab > copied the hyperlink > opened Chrome > pasted the link into the address field, and DONE).

    My Question is: has/is anyone else experiencing this issue? If so, did you find the reason and, maybe a fix???

    I have no problem logging on to PP when in Chrome but when in Edge the 'enter your password' page shown up, excepts my password information, but when I hit the 'log in' button...nothing, it seems the click action doesn't create an event????

    Thanks for any help:)
    01-23-2019 04:33 PM
  2. charlatan1978's Avatar
    Hi, I'm able to login fine in Edge on my pc. What version of Windows 10 are you on?
    I'm on 1809.
    mtf1380 likes this.
    01-24-2019 06:10 AM
  3. charlatan1978's Avatar
    How about a reset of Edge?
    mtf1380 likes this.
    01-24-2019 06:11 AM
  4. mtf1380's Avatar
    Thank you for your input @charlatan1978, I appreciate it.
    charlatan1978 likes this.
    01-24-2019 06:41 AM
  5. tgp's Avatar
    I don't normally use Edge, but I just tried this. PayPal seems to work fine. I didn't do anything in PayPal, but I was able to log in with no problem.
    mtf1380 likes this.
    01-24-2019 06:46 AM
  6. mtf1380's Avatar
    Thanks @tgp...I found my issue and have resolved it. Somehow, my username had inadvertantly been populated with my 2nd verification phone number, instead of my primary username, so when entering my password and click the login button it went nowhere and did nothing, appearing to be stuck - through me off for a while...duh!
    01-24-2019 09:50 AM
  7. tgp's Avatar
    Thanks @tgp...I found my issue and have resolved it. Somehow, my username had inadvertantly been populated with my 2nd verification phone number, instead of my primary username, so when entering my password and click the login button it went nowhere and did nothing, appearing to be stuck - through me off for a while...duh!
    So it was aggressive autopopulate that was the problem if I understand correctly? I sometimes have trouble with that in Chrome.
    01-24-2019 10:00 AM
  8. mtf1380's Avatar
    So it was aggressive autopopulate that was the problem if I understand correctly? I sometimes have trouble with that in Chrome.
    Correct.
    01-24-2019 10:53 AM

Similar Threads

  1. Touchdown! These cheap 4K HDR TVs are sure to elevate any Super Bowl party
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2019, 04:11 PM
  2. Skype Room Systems rebrands to Microsoft Teams Rooms
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2019, 03:00 PM
  3. Sea of Thieves to get combat overhaul, more details during Inside Xbox
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2019, 02:42 PM
  4. Microsoft To-Do preview adds file attachments on iOS, Android, and Windows
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2019, 02:00 PM
  5. Say hello to Windows Central's new modern logo and design
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2019, 01:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD