1. Windows Central Question's Avatar
    Hi Everyone,

    I am in desperate need of assistance.

    I have a Lenovo G50 laptop, purchased in Nov 2015 running windows 10 Pro.

    I have two user accounts associated with the laptop - 1 is a local account, and 1 is a domain account.

    Both profiles have been working just fine until the day before yesterday. After entering my password on the login screen for the domain account, I was taken into a blank, black screen (no desktop). I am able to see the white mouse cursor which moves across the screen. I am able to open the task manager but that is about it. Initially this problem affected both the user profiles. After some looking on the internet for possible solutions, I was able to enter the advanced boot options through the F8 function. I was able to safe mode the machine in safe mode to check if there is a problem with the device manager. Unable to detect any problems, I rebooted and was able to login to my local profile successfully - everything works here since.

    I cannot seem to get the domain account to work - it still stakes me to the black screen every time I login. The advanced boot option does not allow me to access the domain account at all.

    I have Kaspersky Total Security Antivirus loaded. I have done a full scan of the system with still no luck.

    It cannot be the graphic card or the HDD if I have full functionality on my local profile.

    Any suggestions and advice will be greatly appreciated!!

    Waiting in anticipation :)))))
    04-07-2016 08:12 AM
  2. charlatan1978's Avatar
    Can you recreate the domian profile?
    04-07-2016 08:37 AM
  3. yvettezn's Avatar
    I have thought about recreatingthe domain account, but wasn't sure. Will try now and let you know.
    04-07-2016 08:44 AM
  4. yvettezn's Avatar
    Recreated the account but still no luck
    04-08-2016 05:04 AM

Similar Threads

  1. Project my screen app not working with Lumia 950XL
    By dinhhoan181 in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2016, 12:09 AM
  2. 14316 "lost" the windows live account after updating from 14295
    By borge_kristoffersen in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-2016, 02:48 AM
  3. Lumia 640 Camera App screen black and closes after 2 seconds, how can I fix this?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2016, 07:43 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-07-2016, 12:52 AM
  5. Nokia Lumia 730 to-do task not syncing after updated to WINDOWS 10, is there a fix?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 730 & 735
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2016, 10:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD