1. tribexx's Avatar
    Hello all,

    I'm on Tmobile and my cellular icon shows LTE, it sometimes switches from LTE -> 4G as I drive around...that's fine. I am not experiencing any REAL issues concerning service, but I see a ton of threads with items like this:

    "Is your APN set to "fast.t-mobile.com" or the older APN?"

    I see this repeated on other device forums all over the web. My Internet APN is "Default APN Activated" and MMS APN is not set...

    Am I losing out on something? I send texts and pictures via text messaging fine...

    thanks for any help...
    01-25-2016 09:21 AM
  2. RumoredNow's Avatar
    Sounds like it read what it needs off your SIM. If you can MMS and Group text you don't need to manually set MMS APN and if you have LTE then that rounds it out.

    No worries. Rock On.
    tribexx likes this.
    01-25-2016 12:19 PM

Similar Threads

  1. High mobile data usage from System-950 XL, why?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 31
    Last Post: 07-15-2016, 08:54 AM
  2. Why is mobile data usage very high on my Lumia 640xl?
    By prabu d in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 9
    Last Post: 01-29-2016, 01:59 PM
  3. No Signal on Lumia 950 XL inside buildings - T-Mobile
    By Robert Digilio in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2016, 08:48 PM
  4. Questions about 640
    By tinoizzo in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2016, 12:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD