1. livekyle's Avatar
    Hey,

    I have a problem with the built in mail app. It doesn't show links properly (i.e. they are not clickable so I have to copy the link, open IE, paste the link and hit enter which is quite annoying). The problem seems to occur in pure text mails only (i.e. no html).
    Anyone else facing this issue? Is there a known fix for this? I already googled this but none of the suggestions fixed it for me (I even played with the registry because some people said that fixed it for them but that didn't work either).

    Help?
    12-05-2013 11:40 AM
  2. DBDev's Avatar
    This is strange, I have read some other thread about is as well, but I have never seen it on my Surface RT. Unfortunately I don't have any fix
    12-05-2013 12:39 PM
  3. AndroidRon's Avatar
    Happens all the time to me on both my Surface 2 and my Samsung Ativ Book 9 plus...very annoying. Usually can't even cut and paste until I hit "Forward" on the email and then it will let me at least manually cut it and paste it into my browser. Something very wrong with Microsoft Mail.
    12-05-2013 09:12 PM
  4. monkeypimp's Avatar
    I am having the same issue and have found no fix.
    12-06-2013 11:33 AM
  5. Daniel Curry's Avatar
    Same here. Does it have something to do with the use or non-use of 'http://'?
    12-06-2013 06:19 PM

Similar Threads

  1. Can I delete an app from the purchase history?
    By WasteSomeTime in forum Applications
    Replies: 13
    Last Post: 01-26-2015, 02:01 PM
  2. Facebook BETA App problem
    By RobinPaul in forum Applications
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-2014, 12:02 PM
  3. [FREE GAME 100%] Minions Linking WP7-8(New minions)
    By playviet in forum App Spotlight
    Replies: 8
    Last Post: 12-12-2013, 09:02 AM
  4. Anyone in Italy ??
    By wp_rt in forum Applications
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2013, 11:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD