1. GreatCanadian's Avatar
    Hi folks,
    I have 3 email accounts on my Surface 2. All work fine - except my GMail account when I'm on wireless at work. It works fine everywhere else, but not on wireless at work. I set the wireless router up myself, so I can't find any security settings that prevent it from working. Other 2 accounts work fine. I actually have 2 wireless networks at work. One works fine, but I would rather use the other one (on which gmail doesn't work) because it is much faster. Any ideas? Thanks.

    GC
    03-27-2014 06:51 AM
  2. anon(7900571)'s Avatar
    what error code are you getting ? is this problem in the native metro mail app or in the browser ?
    03-27-2014 12:56 PM
  3. GreatCanadian's Avatar
    Its in the native metro app. It just reads Gmail unavailable. It works fine in the browser.
    03-27-2014 07:15 PM
  4. Ed Boland's Avatar
    The only thing that's weird with Gmail for me, is when I send someone an email who has a Gmail address from my live email... it disappears.. Can't pull it up in my "sent" folder anywhere. Once I send it, it's gone!
    03-27-2014 07:25 PM
  5. GreatCanadian's Avatar
    Yes that is weird indeed. All my sent show up in sent folder.
    03-27-2014 07:54 PM
  6. anon(7900571)'s Avatar
    try removing and re-adding your gmail account :)
    03-27-2014 11:59 PM
  7. GreatCanadian's Avatar
    try removing and re-adding your gmail account :)
    First thing I tried :)
    04-03-2014 08:48 AM

Similar Threads

  1. UNLOCKED 1520 on T-MOBILE ISSUE
    By Ichigo in forum Windows Phones
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-2014, 11:55 AM
  2. Lock screen issues
    By ipratikmistry in forum Windows Phones
    Replies: 11
    Last Post: 04-07-2014, 08:02 AM
  3. Weird Sound
    By Maritox Cacici in forum Windows Phones
    Replies: 3
    Last Post: 03-25-2014, 10:31 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: 03-25-2014, 06:24 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-24-2014, 03:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD