1. judemanutd's Avatar
    I have tried using the utorrent remote app Torrent Remote | Windows Phone Apps+Games Store (भारत) it generates the session key verifies it but gets stuck on loading data.I checked the password and username both are correct but it still gets stuck on loading data,any known solutions?
    Akash Bagzai likes this.
    10-21-2013 05:34 AM
  2. Qtweeder's Avatar
    press the ... options, bottom right, > filter, choose ALL torrents - that help?
    10-21-2013 05:51 AM
  3. judemanutd's Avatar
    not really,it just shows failed to load data all the time.
    Akash Bagzai likes this.
    10-21-2013 07:31 AM
  4. sutt359's Avatar
    I've now started getting this issue. Has anyone found a fix. Nothings changed in my setup.
    09-15-2014 04:45 PM
  5. Akash Bagzai's Avatar
    Hey can u fix that problem . m also facing that same one ..
    10-08-2014 08:01 AM
  6. gajomau's Avatar
    install the beta version.. there is a known bug on some versions..
    i had the same problem, now i have updated to the beta version and it's fixed :)
    version I'm using: 3.4.2 beta, build (34588)

    i had the version 34309 and the remote conection didnt work, then i upgraded to the version 34537 and guess what? nothing, still getting an error on my app and using the web version...
    now with the beta build 34588 the problem has fixed :)

    sry guys, i cant still post links...
    sutt359 likes this.
    10-08-2014 05:12 PM
  7. sutt359's Avatar
    Nice one thank you it's now working again.
    10-09-2014 05:32 AM
  8. Devang Vagh's Avatar
    I m having 3.4.2 version torrent on my PC. Still facing the loading failed issue with the remote. Help plz!
    10-18-2014 05:31 AM
  9. gajomau's Avatar
    I m having 3.4.2 version torrent on my PC. Still facing the loading failed issue with the remote. Help plz!
    Which is the build you are in?

    Did you read what I have written?
    10-23-2014 08:23 AM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-22-2013, 11:47 PM
  2. Disappointed with TripAdvisor apps
    By uncletoma in forum Applications
    Replies: 2
    Last Post: 10-21-2013, 08:40 AM
  3. macro setting doesn't work
    By tha_tha in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2013, 05:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD