1. Harneet Singh4's Avatar
    Hi guys. I purchased the L630 yesterday. I has been great since except youtube.
    Wen i open any video of youtube in the internet explorer, it says "Invalid Source".
    I even installed metrotube but it days "An error has occurred".

    Please help me out in analysing what's the problem. Thaks.

    Posted via Windows Phone Central App
    08-23-2014 05:41 AM
  2. Rick_Air's Avatar
    I think you have to have the official rubbish youtube app for it to work. Seem to remember that's what I did, then when you click a video on a web page it plays it.
    Harneet Singh4 likes this.
    08-23-2014 05:50 AM
  3. Harneet Singh4's Avatar
    I think you have to have the official rubbish youtube app for it to work. Seem to remember that's what I did, then when you click a video on a web page it plays it.
    I did that. Not working

    Posted via Windows Phone Central App
    08-23-2014 06:09 AM
  4. Harneet Singh4's Avatar
    Issue solved :
    The problem was with the mobile version of youtube that opens in IE.
    Wat i did is,i run d desktop version in IE, played a video or two, den went back to mobile version nd den played d videos. First 2 tyms, same error came, but from the third tym, videos have started playing. :)

    Posted via Windows Phone Central App
    08-23-2014 06:16 AM
  5. Rick_Air's Avatar
    Strange, but sorted
    Harneet Singh4 likes this.
    08-23-2014 06:20 AM
  6. Harneet Singh4's Avatar
    Strange, but sorted
    Yeah ;)

    Posted via Windows Phone Central App
    08-23-2014 08:09 AM
  7. rutuj tailor's Avatar
    i have lumia 630 and i have an issue .issue is that when i opened mix redio and click on download it was sow me error....it was said that
    there seems to be problem with download but you can still listen to 100s of curated mixes...so how can i solve it
    12-06-2014 12:48 AM
  8. aripari456's Avatar
    I tried that and it didn't work.
    01-11-2015 08:48 PM
  9. Sara B94's Avatar
    I'm having the same issue in my Nokia Lumia 630.
    I start playing the video on YouTube and it appears" invalid source" I don't know what to do.
    If anyone could help
    03-30-2015 09:13 AM
  10. omar123987's Avatar
    I solved it go to windows store and download get them all and it's YouTube and all this time this was hidden and you press browse and do what you want on the Internet and YouTube works and I'm only 13
    07-19-2015 02:27 PM
  11. Aidan Mccusker's Avatar
    I solved it go to windows store and download get them all and it's YouTube and all this time this was hidden and you press browse and do what you want on the Internet and YouTube works and I'm only 13
    What does being thirteen have to do with this?
    07-21-2015 05:09 PM
  12. colinkiama's Avatar
    Have you guys tried restarting the phones?
    Last edited by colinkiama; 07-23-2015 at 03:17 PM.
    07-21-2015 06:58 PM
  13. Beri Heri's Avatar
    Hi guys. I purchased the L630 yesterday. I has been great since except youtube.
    Wen i open any video of youtube in the internet explorer, it says "Invalid Source".
    I even installed metrotube but it days "An error has occurred".

    Please help me out in analysing what's the problem. Thaks.

    Posted via Windows Phone Central App
    04-16-2016 12:50 AM

Similar Threads

  1. Nokia Lumia 630 facebook and messenger problem
    By Unregistered in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 02-06-2018, 01:27 PM
  2. Help needed with Speech problem
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2014, 07:37 AM
  3. Windows Phone Office Storage Problem
    By NightWatch71 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2014, 12:54 PM
  4. Nokia Lumia Icon + DT900 wireless charging problem
    By Sensonic in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2014, 08:33 AM
  5. Nokia Lumia Icon/930 + DT900 wireless charging problem
    By Sensonic in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-2014, 03:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD