Live

Black Friday deal team is live right now!

Check out the hottest Black Friday Deals!

Expand Minimize
  1. tweety1982's Avatar
    Hey everyone,

    I have noticed that my 920 data connection drops out. I can still receive phone calls, but no internet connection. It will start working again maybe a 1/2 hour later or if i restart the phone it works right away.
    Does anybody have this problem? I have tried disabling 4g and only use 3g, and the same issue still happens. It happens atleast once or twice a day

    Tweety
    12-16-2012 08:44 AM
  2. tweety1982's Avatar
    Am i the only person with this problem?
    12-17-2012 01:02 AM
  3. generalsu's Avatar
    I have not use the data connection aggressively like you, so I would not notice at this point.
    12-17-2012 04:21 AM
  4. tweety1982's Avatar
    I went and got a new simcard to see if that solved the problem. Sadly it did not. Im really wondering if there is something actually wrong with the phone :(
    12-17-2012 11:51 PM
  5. glimited's Avatar
    In regular use I haven't had it lose connection but if I leave my phone idle in an area with bad/zero connection for a bit and come back to it and try to use it in a location which has connection it won't reconnect for a long time. It doesn't happen all the time but a quick way to get it to connect again is to turn airplane mode on and off.
    12-18-2012 12:00 AM
  6. tweety1982's Avatar
    Glimited ill try that today when it happens

    thx
    12-18-2012 08:31 PM
  7. Nithushan's Avatar
    Hii,
    I have the same problem,im in UK using T-Mobile :/
    12-18-2012 09:17 PM
  8. beachhoppr's Avatar
    Tmo US same issue here
    12-18-2012 09:30 PM
  9. tweety1982's Avatar
    Hmm wondering guys if our phones are defective.....
    12-20-2012 01:48 AM
  10. z33dev33l's Avatar
    Sadly it does, enabling and disabling airplane mode has acted as my quick fix.
    12-20-2012 01:57 AM
  11. wjlim3's Avatar
    well, mine was bought from harvey norman and i use vodafone network. If 3g is on, then it works fine whole day without much problem. If I disable it and then try to re-enable it some hours later, it won't connect to 3g. (unless I re-enable it immediately after disabling it). I will have to restart the phone to get 3g to work.

    I wonder if this is related to your problem, as in maybe there are times when you went to a zone with poor 3g connection (such as in a building) and the 3g connection was dropped and after that it doesn't reconnect?
    12-20-2012 02:23 AM
  12. tweety1982's Avatar
    Will Nokia or the phone provider replace our phones?? its so hard to explain this issue or even show it
    Last edited by tweety1982; 12-21-2012 at 06:27 PM.
    12-20-2012 08:25 PM
  13. wjlim3's Avatar
    i reported this as a bug to nokia...hopefully it gets resolved
    12-22-2012 05:27 AM
  14. majortom1981's Avatar
    I have this too. Ever since the portico update . I also noticed my signal is now 1 bar lower then it should be . I am on att in the US.
    12-22-2012 09:26 AM
  15. tweety1982's Avatar
    Guys,

    The issue as mention above dissapeared while i was abroad, but now that im back in australia it happens again. Even sometimes i cant even make a call. Have to wait to turn of the signal and turn it back on before things work correctly.

    This is starting to become a reall problem...

    Anybody solved this issue ?
    01-28-2013 11:40 PM
  16. thaguy's Avatar
    have the exact same issue with my unlocked device. is there other out there with the same problem on locked phones?
    01-28-2013 11:53 PM
  17. tweety1982's Avatar
    My phone is unlocked but purchased through telstra.
    01-29-2013 09:09 PM
  18. thaguy's Avatar
    this has to be a software issue because if i use a different browser, nokia xpress it works no problem but if i use ie it doesnt work. i have to reboot the phone.

    im getting soo fed up with this device. soo much bugs, Im kinda of regretting getting rid of my iphone 5 :(.
    01-30-2013 09:40 AM
  19. thaguy's Avatar
    fixed it. installed access point app, selected my service provider and it hasnt had any more data connection issues.
    02-03-2013 11:06 PM
  20. tweety1982's Avatar
    Ok,

    After phone being sent back a total of 4 times, Nokia finally gave me a new phone. Been using it for a day now, and thus far no drops.

    Thaguy what is this access point app you are talking about

    Thx
    04-08-2013 12:46 AM
  21. Jacob Weltchek's Avatar
    Hey everyone,

    I have noticed that my 920 data connection drops out. I can still receive phone calls, but no internet connection. It will start working again maybe a 1/2 hour later or if i restart the phone it works right away.
    Does anybody have this problem? I have tried disabling 4g and only use 3g, and the same issue still happens. It happens atleast once or twice a day

    Tweety
    I too have this issue, its quite annoying at work where I use my phones data connection the most. Data connection will just drop out randomly, but when I restart my phone BOOM full LTE.
    04-08-2013 03:56 AM
  22. ZiiimZooon's Avatar
    I have the problem as well.. It happens more than 10 times a day..
    04-08-2013 03:59 AM

Similar Threads

  1. Data Connection (and other) Issues with Quantum
    By zr2s10 in forum LG Quantum
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2011, 02:33 AM
  2. No signal, means no data connection?
    By jeff4L in forum HTC HD 7 / 7s
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2011, 02:58 AM
  3. Issues with data connection
    By Redbird1 in forum HTC HD 7 / 7s
    Replies: 6
    Last Post: 11-22-2010, 06:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.