1. B00D00's Avatar
    I have an X99 motherboard where the chip set provides for 10 SATA ports. I attached an SSD to port 1 and six hard drives to ports 2 to 7. Now, I know that Windows doesn't refer to ports but to buses instead. I expected that Windows reports the SSD on bus 0 and the hard drives on bus 1 to 6. However, I get the SSD (port 1) as "disk 1" on "bus 0", and one HDD (port 2) as "disk 0" but also on "bus 0". The following five hard drives are "disk" 2 to 6, resp. on bus1 to 5. Can someone explain that to me? Why do I have two drives on one bus? Are they sharing the bus, and why?
    04-12-2016 04:28 PM
  2. RumoredNow's Avatar
    Moved to appropriate area...

    Windows 10 How-To Guides is for write ups of prepackaged solutions... Not for leading questions on issues not yet resolved.
    04-12-2016 04:43 PM
  3. B00D00's Avatar
    Hmm .. now where did it land? Where is this "appropriate area"?
    04-13-2016 08:23 AM
  4. B00D00's Avatar
    Bump .. no one out there to answer my question? Any suggestions where to go or what to look up? I'd really appreciate any help with this.
    04-17-2016 07:54 AM

Similar Threads

  1. How do I get my L520 to see my music again?
    By 521520635 in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 13
    Last Post: 08-16-2016, 03:30 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 04-17-2016, 07:49 AM
  3. Any ideas on an app that can show data usage per day?
    By Frankwess12 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2016, 04:52 PM
  4. A future Xbox One Slim and a new Xbox may have been revealed in FCC filings
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2016, 03:00 PM
  5. Why doesn't insider have the preview ring?
    By murali reddy1 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2016, 01:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD