04-30-2014 11:51 AM
87 1234
tools
  1. DJ Reyes's Avatar
    I just logged in to iMore to post in a thread. I logged out of iMore and got logged out here too.

    Logging in to one forum doesn't log me in to all forums, yet logging out of one forum seems to log me out of all forums.
    I get this too. I don't know if it's because it's one login for all, so everything gets logged out. I know that you have to login for each forum but you also do not need to put in your credentials once you have entered it in once. It's just a case clicking on Login and you're logged in. I personally don't mind being logged into all.
    12-02-2012 12:37 PM
  2. James Falconer's Avatar
    DJ,

    Unfortunately that's the way it has to function for the time being.

    What you're seeing there is expected, you can log into sites on an individual basis, but logging out will log you out of passport altogether!

    A new user may only have their account activated on one or two sites in the network... therefore logging them in to ALL sites on login would prove to be a problem.
    Laura Knotek likes this.
    12-03-2012 11:13 AM
  3. DJ Reyes's Avatar
    James, I figured this was the case. I personally don't mind it. It makes sense. I do love Passport, the fact I can just click Login and that's it (provided I was already logged in).
    12-03-2012 11:34 AM
  4. James Falconer's Avatar
    Yep it's pretty slick for sure.

    Thanks for bringing up your concern though, is appreciated.
    12-03-2012 11:39 AM
  5. DJ Reyes's Avatar
    Well, it was more lak611's concern. I was trying to reassure him that that just may be how Passport works. And then got confirmation from you :)
    12-03-2012 11:44 AM
  6. Blkacesvf41's Avatar
    @James Falconer
    Maybe you can help me with this: I can sign in onto both Crackberry and Android Central using my nations passport Blkacesvf41 username no problem. On WP Central however, after signing in it shows me in the site under my old username "monzon5755". This was my username before linking my WP Central account to my passport. Btw, I don't have this problem when using the WPC app on my Lumia 822, it works perfectly. How can we fix this?
    James Falconer likes this.
    12-06-2012 09:43 PM
  7. James Falconer's Avatar
    @James Falconer
    Maybe you can help me with this: I can sign in onto both Crackberry and Android Central using my nations passport Blkacesvf41 username no problem. On WP Central however, after signing in it shows me in the site under my old username "monzon5755". This was my username before linking my WP Central account to my passport. Btw, I don't have this problem when using the WPC app on my Lumia 822, it works perfectly. How can we fix this?
    When activating your WPCentral account via Passport... did you login as Blkacesvf41, then click the WPCentral logo from the 'your account' page (at the bottom) to activate?
    12-06-2012 11:59 PM
  8. Blkacesvf41's Avatar
    When activating your WPCentral account via Passport... did you login as Blkacesvf41, then click the WPCentral logo from the 'your account' page (at the bottom) to activate?
    I'm pretty sure I did. After linking my WP account to my passport, I realized that I was already logged in on Crackberry during the linking process. Maybe this is why things went haywire? It's weird because when logged in, at the top right of the page it does say "Welcome Blkacesvf41" but then when I go in the forums I'm monzon5755. While at the top I'm still Blkaces. Btw, thanks for your help.
    Last edited by Blkacesvf41; 12-07-2012 at 06:57 AM.
    12-07-2012 06:46 AM
  9. James Falconer's Avatar
    It 'could' be... sounds strange though.

    Just try one thing for me... login as Blkacesvf41, and go to the 'your account' menu (under the gear) in Passport. If you haven't already, activate yourself on other Mobile Nations' sites by clicking on the icons at the bottom of the page.

    Let me know what happens...
    12-07-2012 10:06 AM
  10. Blkacesvf41's Avatar
    It 'could' be... sounds strange though.

    Just try one thing for me... login as Blkacesvf41, and go to the 'your account' menu (under the gear) in Passport. If you haven't already, activate yourself on other Mobile Nations' sites by clicking on the icons at the bottom of the page.

    Let me know what happens...
    Ok I did that and it shows that my 3 accounts (crackberry, android central and WP central) are already linked/activated. Should I create an account for iMore and then try to link it to see what happens?
    12-07-2012 10:35 AM
  11. James Falconer's Avatar
    12-07-2012 10:42 AM
  12. Blkacesvf41's Avatar
    Please do.
    Ok I created an iMore account and was able to link it to my passport with no problems. I even posted in a thread just for testing purposes. So I have no idea what went wrong with WP central. I do 99% of my posting from the app on my Lumia so is not the end of the world.
    12-07-2012 12:24 PM
  13. James Falconer's Avatar
    If you're still having issues with your login on WPCentral, please shoot me an email and I'll make sure our tech team takes a look at your account/fixes things up.

    james@mobilenations.com
    12-08-2012 03:50 PM
  14. James Falconer's Avatar
    Tom is the man... again.
    12-09-2012 11:20 PM
  15. Blkacesvf41's Avatar
    Thanks to James Falconer and the entire mobile nations staff. All my account username issues are resolved. Awesome job!!!!
    12-10-2012 10:20 AM
  16. James Falconer's Avatar
    *thumbs up*

    Glad we could help!
    12-11-2012 10:45 AM
  17. 920Walker's Avatar
    After installing a WPC app update this morning my live tile doesn't appear to be updating the news numbers.

    Edit: I removed and repinned the tile. News number went away, Zero new news, may be fine.
    Last edited by 920Walker; 02-23-2013 at 10:01 AM.
    02-23-2013 09:40 AM
  18. Edward_g's Avatar
    After updating I can't download wallpapers anymore. It says something like....error wilst downloading. Unauthorized process. Sometimes when I click on wallpapers it just closes the whole WPC app andgoes to the home screen.
    Nokia 822. Everything was fine until the update. I uninstalled and reinstalled and rebooted.
    02-23-2013 12:55 PM
  19. Laura Knotek's Avatar
    After installing a WPC app update this morning my live tile doesn't appear to be updating the news numbers.

    Edit: I removed and repinned the tile. News number went away, Zero new news, may be fine.
    After updating I can't download wallpapers anymore. It says something like....error wilst downloading. Unauthorized process. Sometimes when I click on wallpapers it just closes the whole WPC app andgoes to the home screen.
    Nokia 822. Everything was fine until the update. I uninstalled and reinstalled and rebooted.
    This thread is about the forums site, not the app.

    The thread for the app is here.
    James Falconer likes this.
    02-23-2013 01:02 PM
  20. pmhgeneral's Avatar
    Any one else having trouble with participate section not loading up? I get error message (the response from tapatalk api was not valid please re-try your action)
    03-26-2013 06:01 AM
  21. deepblue82's Avatar
    Any one else having trouble with participate section not loading up? I get error message.
    Yes, same error message here
    03-26-2013 06:03 AM
  22. polomint's Avatar
    Same here....
    03-26-2013 06:19 AM
  23. stiflingcobra's Avatar
    Any one else having trouble with participate section not loading up? I get error message (the response from tapatalk api was not valid please re-try your action)
    Same for me...
    03-26-2013 06:28 AM
  24. James Falconer's Avatar
    We're sorting out some 'technical issues' all... thanks for your patience!
    pmhgeneral likes this.
    03-26-2013 09:23 AM
  25. AskaLangly's Avatar
    [S]For some odd reason, many users' signatures haven't been appearing, including my own. Has the moderators been up to something recently?[/S]
    EDIT: They're appearing now. You guys did something before now?
    03-29-2013 04:21 PM
87 1234

Similar Threads

  1. Windows Phone Central comes to E3 2012
    By Dave Blake in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2012, 05:04 PM
  2. Replies: 76
    Last Post: 05-25-2012, 09:49 AM
  3. Sticking with Windows Phone if No Upgrade
    By iphone4convert in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 41
    Last Post: 04-22-2012, 08:38 PM
  4. Windows Phones *should* all upgrade to Apollo!
    By XboxOmac in forum Windows Phone 7
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2012, 03:17 PM
  5. Windows Phone 7's Upgrade to WP8 Apollo Now Unclear
    By 3lackdeath in forum Windows Phone 7
    Replies: 127
    Last Post: 03-14-2012, 03:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD