1. gapost's Avatar
    Is it just me, or are pages getting slower and slower to completely load on WPCentral? I have a pretty fast internet connection and both and work and home, on different computers, it takes a long time to load pages. Anyone else?
    10-29-2014 09:11 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    It's not just you. This site is really slow for me, and I have 50 Mbps internet.
    10-29-2014 11:14 PM
  3. ShaneRay's Avatar
    Yep. The sites (Including Android Central in this) have been having issues for a while now. Hate to say it, but it may be time for them to rethink the design and start over as I haven't seen any improvements. And I believe they're still hoping the poor performance is isolated among a very few subset of users and systems. It's not.

    Anyway, I won't complain too much, but it's some annoying to visit it the site and have it bring my system(s) to it's knees. I basically read the main site via an app now while bypassing the site all together on PCs (with the exception of the forums)
    10-30-2014 08:29 AM
  4. sejgiul's Avatar
    Having looked at the console while loading pages, there appear to be numerous errors as tested with various browsers.

    I am not visiting as often as I used to because of this reason - even wmpoweruser.com is faster than this lol.

    HTML1508: Unmatched end tag.File: 320081-slow-loading-wpcentrral.html, Line: 348, Column: 4118
    HTML1509: Unmatched end tag.File: 320081-slow-loading-wpcentrral.html, Line: 348, Column: 4137
    HTML1508: Unmatched end tag.File: 320081-slow-loading-wpcentrral.html, Line: 363, Column: 4740
    HTML1509: Unmatched end tag.File: 320081-slow-loading-wpcentrral.html, Line: 363, Column: 4759

    SEC7118: XMLHttpRequest for http://t.skimresources.com/api/link required Cross Origin Resource Sharing (CORS).File: 320081-slow-loading-wpcentrral.html
    SEC7118: XMLHttpRequest for http://t.skimresources.com/api/track.php required Cross Origin Resource Sharing (CORS).File: 320081-slow-loading-wpcentrral.html

    AJAX Error: Status = -1: transaction aborted
    11-21-2014 07:54 AM
  5. James Falconer's Avatar
    @All - thanks for reporting these issues. We really do appreciate it. Our tech team has been working on fixes to improve site performance, and have already implemented a bunch of them. One thing I'd suggest is to clear out your browser cache and then try loading the site again. Could be you have some old site files... the new ones should perform better.

    All that said we're still working on this to make now only Windows Central but ALL Mobile Nations communities run as fast as possible. Keep reporting any slowness, provide as many details as possible... and thanks for your patience :)
    11-21-2014 09:09 AM

Similar Threads

  1. A theory on the future of smartphones.
    By ShinraCorp in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2014, 10:18 PM
  2. Microsoft to announce new device on Thursday, Oct. 30th
    By TheZuneLune in forum General Phone Discussion
    Replies: 39
    Last Post: 11-01-2014, 06:24 AM
  3. Why am I not able to sync Office on my Win 7?
    By captbixley in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2014, 09:11 AM
  4. Watch our Halo: the Master Chief Collection preview tonight on Twitch
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2014, 07:30 PM
  5. Bing Images Load Slowly
    By OwenDL in forum Bing
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2014, 07:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD