Anybody have no connectivity?

dkp23

New member
Feb 3, 2012
1,494
0
0
Visit site
Im in the san francisco bay area, san jose specifically .

My LTE bar is 4 or 5 today pretty much all day, no issues with calls or texting. The odd thing is that there is not data connectivity to use IE, Apps, bing search nothing. Only way to connect is to use wifi, but if i am out and about, reception is fine, but not data connection.

Anybody experiencing this at all? my wife has an iphone 4 which is 3g, her data connection is fine.

Trying to figure out if this is a phone thing or network thing.

I tried toggling off data connection, restarting the phone, airplane mode, but nothing works.
 

dkp23

New member
Feb 3, 2012
1,494
0
0
Visit site
they not open, have to tomorrow .

wanted to see if anybody else having this issue on att to determine if this a phone issue or network issue.

been 4 hours now and still no go.
 

oldpueblo

New member
Jan 14, 2011
892
0
0
Visit site
The last time this happened to me I went into access point and switched from 3G to an LTE settings and it came back immediately. Could be unrelated to you guys.
 

dkp23

New member
Feb 3, 2012
1,494
0
0
Visit site
I was able to get internet connection when I switched to 4g only using ##3282#.

I eventually factory reset my phone and it works again on lte which I hate doing. My phone was on the spinning gears for 8 hours, yes 8 hrs. I hate the spinning gears why the hell does the spinning gears get stuck all the time?
 

Members online

Forum statistics

Threads
324,097
Messages
2,244,989
Members
428,166
Latest member
kasha963