HELP! Tiles in PICTURE HUB Show no IMAGE!

Jason Ward

Windows Central Columnist
Dec 2, 2011
48
0
0
Visit site
Hi everybody. Can someone help me with this? Some of my tiles in my Pictures Hub are not showing an image. They a blank/greyed out. Does anyone know how to fix this. Thanks in advance. wp_ss_20130904_0023.png
 

crash1989

New member
Oct 30, 2012
1,491
0
0
Visit site
Hi,
Can you open the albums? if yes, since they are stored on the skydrive it might be temporary. Just open all the folders and it might reset your background.
 

Jason Ward

Windows Central Columnist
Dec 2, 2011
48
0
0
Visit site
Thanks...I tried that but its still not working. The pictures within those tiles do load properly. I'm just not getting an image on the tile. Here's some more info all of thee facebook associated tiles display properly as do all of the albums native to the phone. The albums that are not displaying properly are all Skydrive related. This is affecting all the skydrive albums that I have but one.
 

uopjo6

New member
Jan 5, 2012
171
0
0
Visit site
Its been like this for almost a year with no fix. Its a annoying issue but apparently it is low priority to MS.
 

Desmoface

New member
Jul 30, 2013
69
0
0
Visit site
Yeah, I guess my 2 week old 1020 does the same thing. It appears to be mostly the Skydrive photos, although I do have 1 skydrive folder that shows a picture. Never really noticed it before, I guess I can live with it.

Screenshot_zpsaa49c014.png



Steve
 
Last edited:

Members online

Forum statistics

Threads
322,378
Messages
2,241,910
Members
427,918
Latest member
cameronbosch