Why do all 60 fps videos stutter on mytube and tubecast?

Telmo Baldaia

New member
Nov 19, 2015
4
0
0
Visit site
60 fps videos stutter on mytube and tubecast

Hi there. I recently updated mu lumia 1520 to the build 10586 if the problem i have would disappear, but that wasn?t the case. All videos at 60 fps on all youtube apps like mytube and tubecast, stutter. At 720p and 1080p plays fine but when enable the 720p60 or 1080p60 it starts to stutter. Anyone with the same problem? Any solution? Thanks in advance.
 

Asskickulater

New member
Sep 20, 2013
572
0
0
Visit site
Re: 60 fps videos stutter on mytube and tubecast

Hi there. I recently updated mu lumia 1520 to the build 10586 if the problem i have would disappear, but that wasn?t the case. All videos at 60 fps on all youtube apps like mytube and tubecast, stutter. At 720p and 1080p plays fine but when enable the 720p60 or 1080p60 it starts to stutter. Anyone with the same problem? Any solution? Thanks in advance.
mine does this too, though I'd never tried the feature on 8.1, have you? I assumed it was just a hardware limitation.
 

Telmo Baldaia

New member
Nov 19, 2015
4
0
0
Visit site
Re: 60 fps videos stutter on mytube and tubecast

mine does this too, though I'd never tried the feature on 8.1, have you? I assumed it was just a hardware limitation.

I don't think so. Because if you watch those kind of videos on the edge browser on pc compatible with YouTube there isn't stutter at leat at 720p60fps
 

Members online

Forum statistics

Threads
324,575
Messages
2,245,726
Members
428,208
Latest member
MagicalMichael