1. PepperdotNet's Avatar
    https://account.microsoft.com/devices

    Here you can see details about any device you've registered or logged on with your Microsoft Account.

    Problem is, on both of the 950XL's that I manage (currently running Redstone 14361) they show up incorrectly. I know that I'm looking at the right device because it shows its current location on the map (my wife is traveling so far away from the other phones), and it has the correct phone number displayed. I can ring or lock it easy enough (not going to try erase for obvious reasons).

    Both devices show a name of "Windows-Phone" yes, with a dash in the middle, instead of the proper device name. My wife's shows no other information, while mine is listed as a 640 LTE complete with that device's IMEI. But the 640 is currently associated with a completely different MSA. I just checked that other MSA and the 640 is listed there with the correct name, but no description or IMEI. It also is running 14361.

    Just curious, for anyone on Redstone builds, do you see the correct info or something similar to what I'm seeing?
    RumoredNow likes this.
    06-10-2016 03:14 PM
  2. BryceMD's Avatar
    Mine is showing up with proper location and # and whatnot, it is called "Windows-Phone" but that's what my phone is actually called. Haven't renamed it since i last hard reset.

    Though, it is a bit odd. It is not showing an IMEI... It does say it is a phone, but below my list of devices it says we couldn't find your phone.

    And, If I click on my phone the option to remove says 'Remove Laptop'.

    Edit:

    As a side note, I have two entries for my SP3. One that just says 'Surface' and serial number and another with the devices actual name and location.

    TBH, the devices section has been pretty hit or miss for me since Win10 started. Used to have 3-4 entries for the Surface throughout all the Win10 builds.
    RumoredNow likes this.
    06-10-2016 03:55 PM
  3. ap0calypto's Avatar
    Mine has save my phone couple of days ago
    06-10-2016 04:15 PM
  4. Techno-Freak's Avatar
    Nokia Lumia 1320 running Windows 10 Mobile Production build: Name and IMEI etc. correctly shown.
    Nokia Lumia 1520 running latest Insider Redstone build: Name shows correctly, other info. such as IMEI is missing . Not showing up as a phone either, says Laptop. It is being found by "Find My Phone" though.
    06-12-2016 05:29 AM
  5. PepperdotNet's Avatar
    Sounds like it is problematic for Redstone then.
    Chintan Gohel likes this.
    06-16-2016 12:06 AM
  6. Techno-Freak's Avatar
    Checked today, and now it shows all information for the phone correctly on Redstone too.
    On Windows 10 Mobile (10.0.14376.0)
    Chintan Gohel likes this.
    06-30-2016 08:21 AM
  7. BryceMD's Avatar
    I can also confirm it is showing properly on 14376
    06-30-2016 08:48 AM
  8. PepperdotNet's Avatar
    Yes, it appears my Redstone devices are showing properly now. Not sure which build fixed it or if they changed something server-side.
    Chintan Gohel likes this.
    07-13-2016 09:27 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-11-2016, 05:19 AM
  2. Lost contact updated Lumia 640 to windows 10
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2016, 03:52 PM
  3. How to change the system language across your whole Windows 10 PC
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2016, 03:11 PM
  4. How to change default browser in WP 8.1 Denim?
    By Sankalp Sam in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2016, 03:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD