1. jacob103's Avatar
    I have a Lenovo Y510p laptop running high specs. And the new build works fine.... But one problem and its driving me crazy trying to figure it out. I did the whole Mail, People, and Calendar rest because it wouldn't work. Well I did it and the code was right and idk what is wrong but now the apps are in the app list but they are black and you cannot open them. I've tried deleting them with IOBit uninstaller but the don't show up and you can't right click to uninstall.... Suggestions?
    03-24-2015 08:31 PM
  2. hotphil's Avatar
    Have you turned off UAC?
    ​It seems to need to be left running for the first time you install/launch each of those apps (you can then turn it back off and the apps will continue to work).
    03-24-2015 08:44 PM
  3. jacob103's Avatar
    It got fixed with the new update thankfully!
    03-25-2015 02:24 AM

Similar Threads

  1. 10041 rolls back
    By yusupov in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 7
    Last Post: 03-26-2015, 01:53 AM
  2. Windows Surface RT. Won't charge
    By johnfishcurtis in forum General Desktop, Laptop & Tablet Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2015, 10:02 PM
  3. Xbox Music for Windows Phone updated with OneDrive integration tweaks
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2015, 08:00 PM
  4. Windows 10 Technical Preview build 10041 ISOs are now available
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2015, 06:11 PM
  5. What is the future of Windows 10 TP and Insiders?
    By mrruz in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2015, 06:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD