1. surfacedude's Avatar
    so 8.1 seems so stable on my rt that i decided to put it on my pro. now a lot of app looks like there installed, but i can't launch then unless i re-install the app. for example, the app appears in metro, but when i touch it it won't launch. if i go to the store, the store recognizes that i own the app, but i also have the option to install it. if i touch install, then the app installs and i can launch the app. this didn't happen w/ 8.1 rt.

    anyone else experiencing this?
    06-30-2013 06:20 PM
  2. DBDev's Avatar
    I think that's normal, but I'm not 100% sure :)
    07-01-2013 01:26 AM
  3. jhguth's Avatar
    Mine re-installed all my apps, it just took a little while. Also, the first time I opened an app there was a long delay and it would sometimes freeze, but after that they open fine.
    07-02-2013 08:55 AM

Similar Threads

  1. O2 Wifi app possibly coming to windows phone
    By TechFreak1 in forum Applications
    Replies: 3
    Last Post: 11-11-2015, 09:16 PM
  2. Nokia Lumia 928 will not connect to home wifi
    By joesantucci1981 in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 11
    Last Post: 08-09-2015, 05:03 PM
  3. Samsung Focus Update Error
    By minivaan in forum Samsung Focus
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2014, 03:56 AM
  4. App situation is improving rapidly!
    By nube_android in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 26
    Last Post: 07-16-2013, 01:19 AM
  5. Half-press shutter button NOT working
    By macdonald12 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 4
    Last Post: 07-01-2013, 11:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD