The Windows 10 April 2018 update has arrived! Get the new Dell XPS 15, starting at $999.99
  1. sd173's Avatar
    This started happening sometime during the last two months on my Lumia 900 (WP 7.8) and my Lumia 1520 (WP 8.1). On forum thread pages, at random times, the quote, like, thanks, links, images, and edit (if applicable) buttons do not line up where they appear on the screen when I tap them. For example, I tap the quote button. Instead, I end up clicking the poster's icon or liking, thanking, etc. the post above the original post that I tapped to quote. I usually fix this by pressing back then going back on the same thread, refreshing the page I'm on, or tapping the jump to first or last buttons if I'm on the first or last page of a thread. This issue happens multiple times daily and is really annoying to have to constantly fix.

    Also, this is sort of unrelated to the topic but ever since I've started used the forum section of the app since late March 2014, whenever someone attaches pictures in a forum post directly from the WPCentral site they do not ever show up and I have to open the thread in IE to view them.
    06-07-2014 12:11 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    I've never noticed issues with the alignment, but the need to open the browser to view pictures is an known issue.

    I also have the Tapatalk app, which displays the images without need for opening the browser.
    06-07-2014 11:27 PM
  3. misfitpierce's Avatar
    Wpcentral doesn't work for me on tapatalk app atm on windows phone 8.1 dev preview. Just says connection error or some junk
    06-07-2014 11:30 PM
  4. Laura Knotek's Avatar
    Wpcentral doesn't work for me on tapatalk app atm on windows phone 8.1 dev preview. Just says connection error or some junk
    Have you tried "explore", WPCentral and then logging in on the page that looks like this?
    Last edited by Laura Knotek; 06-07-2014 at 11:53 PM.
    06-07-2014 11:39 PM
  5. sd173's Avatar
    I've never noticed issues with the alignment, but the need to open the browser to view pictures is an known issue.

    I also have the Tapatalk app, which displays the images without need for opening the browser.
    I think it's strange how this happened on my 900 as well as my 1520, this means the first thought of "it's just the developer preview causing it" is ruled out.

    I've tried Tapatalk's app before but I didn't like it so I went back to WPCentral's app.

    Also, looking back, I think alignment probably wasn't the best word to describe this.
    06-07-2014 11:50 PM
  6. Laura Knotek's Avatar
    I think it's strange how this happened on my 900 as well as my 1520, this means the first thought of "it's just the developer preview causing it" is ruled out.

    I've tired Tapatalk's app before but I didn't like it so I went back to WPCentral's app.

    Also, looking back, I think alignment probably wasn't the best word to describe this.

    That's strange. I've used Tapatalk ever since its introduction on Windows Phone, and I was also using a 900 when Tapatalk was introduced. I haven't had issues with any of the Mobile Nations sites. Actually that's why I originally got Tapatalk, since I follow all of the Mobile Nations site forums, not just WPCentral.
    06-07-2014 11:57 PM
  7. cyborg4's Avatar
    I have this issue as well. My buttons sometimes don't line up either - I have a ton of Likes, Thanks etc on my profile that are done by accident. And, of course, you can't reverse them on the mobile app.
    06-08-2014 12:01 AM
  8. sd173's Avatar
    I have this issue as well. My buttons sometimes don't line up either - I have a ton of Likes, Thanks etc on my profile that are done by accident. And, of course, you can't reverse them on the mobile app.
    Whenever I accidentally like or thank a post I just open the thread in IE and fix it.
    06-08-2014 08:53 AM
  9. sd173's Avatar
    I uninstalled and reinstalled the app to try to get rid of the problem but it still happens.
    06-09-2014 01:55 PM

Similar Threads

  1. Must have apps?
    By bushwhacked in forum Windows Phone 8
    Replies: 25
    Last Post: 06-20-2014, 09:25 AM
  2. Best world cup 2014 app
    By stui83 in forum Applications
    Replies: 19
    Last Post: 06-11-2014, 05:25 AM
  3. Power issue / won't charge
    By kikoeightone in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2014, 10:23 PM
  4. Cant install Music app
    By Pranshul Sood in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2014, 11:35 AM
  5. Music app takes up a lot of storage
    By Mathias Bonn in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2014, 06:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD