1. UCFgrad05's Avatar
    I am currently using the Arrive with the Mango update and am having some MMS issues.

    Friends sending me pictures via text do not load. The text I receive says "Get media content now" -- I click that link, the phone just vibrates and loads no picture.

    Same goes for sending a picture -- I attach one to the MMS and try to send it -- and it immediately tells me the text failed to go through.

    I have data on.
    I have tried turning the phone off and back on.

    Am I the only one with this strange issue? I want to see the pictures my friends are sending me! hahaha.

    Any ideas?
    11-06-2011 10:51 AM
  2. aubreyq's Avatar
    The only time I get that error is when I have data turned off, but you said your data was on, which is interesting. Do your other data-dependent app work ok?

    Sent from my Samsung Focus using Board Express
    11-06-2011 11:16 AM
  3. aubreyq's Avatar
    Oops, meant apps.

    Sent from my Samsung Focus using Board Express
    11-06-2011 11:53 AM
  4. jchapman01's Avatar
    Did you try turning off the phone and the back on? That fixes most connection errors.
    11-06-2011 02:07 PM
  5. aubreyq's Avatar
    He said he did (4th paragraph).

    Sent from my Samsung Focus using Board Express
    11-06-2011 02:13 PM
  6. dtboos's Avatar
    May be a problem on your carriers end. I would call them and it should get fixed quickly.
    11-06-2011 02:30 PM
  7. jchapman01's Avatar
    He said he did (4th paragraph).

    Sent from my Samsung Focus using Board Express
    D'oh! Read Fail. Sorry!
    11-06-2011 03:03 PM
  8. Mike-Mike's Avatar
    i used the turn on/off airplane mode today and that fixed my issue
    UCFgrad05 likes this.
    11-06-2011 03:15 PM
  9. UCFgrad05's Avatar
    Thanks for the input! Turning airplane mode on and then back off fixed the issue!

    thanks again.
    aubreyq likes this.
    11-07-2011 10:16 AM
  10. aubreyq's Avatar
    Thanks for the input! Turning airplane mode on and then back off fixed the issue!

    thanks again.
    Awesome!
    11-07-2011 11:33 AM
  11. UCFgrad05's Avatar
    ....and now that has stopped working. turning airplane mode on/off no longer solves the MMS issue.

    Worked for a week! hahaha.

    Any other suggestions or should I just call Sprint?
    11-11-2011 11:15 AM
  12. dtboos's Avatar
    I would just call sprint. It could very well be something on their end.
    11-11-2011 02:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD