08-30-2012 10:01 PM
126 123 ...
tools
  1. Chowdah72's Avatar
    It is reporting new items, but there are no new items listed. Then after about 5 minutes it'll report the same thing.

    IE: Someone 'liked' a pic I posted.

    5 min later, I get a notification in the live tile that that SAME someone 'liked' the SAME pic.

    I clear that, then 5 min later I get a notification again that the SAME person liked the SAME picture.

    This happens until I get a different notification and then it repeats with the NEW notification.

    I've tried unsyncing my Facebook account, then resyncing. But this didn't fix it. I tried powering off and pulling the battery, didn't fix it.

    This only started a few days ago. Used ro be fine.

    It's annoying the crap out of me!

    Any help on this?
    03-17-2012 07:19 PM
  2. eric12341's Avatar
    I had this happen a couple days ago, it eventually stopped
    03-18-2012 01:31 AM
  3. eastbayrae's Avatar
    I haven't noticed it messing up.
    03-18-2012 02:47 AM
  4. kenzibit's Avatar
    Yeah I guess it's not you alone, I'm experiencing it too and boils me up. Actually blamed my network but now that a lot of people are also having the same issue, I think it can be from MS and it needs to be fixed.

    Sent from my HTC HD7 Windows Phone using Board Express.
    03-18-2012 04:35 AM
  5. cdook's Avatar
    I'm having the same issue too. It's annoying. It'll sometimes say I have 8 new notifications and there's nothing new listed. It's definitely behaving weirdly right now. Please fix! :/
    03-18-2012 02:10 PM
  6. Mitlov's Avatar
    I have a lot of problems with it not telling me I've got notifications on facebook. Let's say I've got three notifications, a 30-minute-old one, a 2-hour-old one, and a four-hour-old one. Sometimes it'll only tell me about the former two, and when I go on my computer, I realize I had a notification from way earlier in the day.

    Although the "me" tile interface is more attractive and quicker-loading than the FB app interface, I've started using the latter because of this issue.
    03-18-2012 02:36 PM
  7. jfa1's Avatar
    My issue with it is that it starts searching for news and reverts back about 10 posts or so when it finishes searching.
    03-18-2012 06:31 PM
  8. dark_aluc's Avatar
    Yes I think the notifications are real but the me tile is unable to show all the contents
    03-18-2012 07:26 PM
  9. Chowdah72's Avatar
    Just now my me tile reported 7 notifications-

    Checked....

    There were none.

    Deleted it. Using Facebook app now. This is sad that there is a an issue such as this with absolutely NO support for.

    I see posts in SEVERAL different forums daring back to September about the EXACT SAME ISSUE.

    And so far, not a single word from Microsoft regarding the issue.
    03-18-2012 08:42 PM
  10. Luisraul924's Avatar
    Hmm... This issue just started happening on my Radar today approximately eight hours ago.

    Sent from my Radar 4G using Board Express
    03-19-2012 02:07 AM
  11. Judge_Daniel's Avatar
    I thought I had this problem because of the terrible reception at my parents' house (whom I was visiting this past week). I had up to six notifications on my tile at one point that won't show when I go to the notification center. It comes back anytime I go to the start screen. I was worried it was only me and that I'd have to hard reset my phone. Good to know it is a server problem.
    03-19-2012 04:00 AM
  12. Allthisforwhat's Avatar
    Yup, still happening to me. I thought it cleared itself up. But I was wrong (again).
    03-19-2012 09:20 AM
  13. phirefly's Avatar
    I have the same issue and even changed phones and carriers over the weekend and it still occurs. It was happening on my Arrive and I figured it was something that would eventually clear, then I moved to a Titan on AT&T and it is still doing the same thing...
    03-19-2012 11:28 AM
  14. btbam91's Avatar
    Definitely having issues...
    03-19-2012 12:33 PM
  15. mrmprince's Avatar
    I've been having this issue for the last few days then it was ok yesterday afternoon..but this morning it's broken again!
    03-19-2012 01:31 PM
  16. Mitlov's Avatar
    I have the same issue and even changed phones and carriers over the weekend and it still occurs. It was happening on my Arrive and I figured it was something that would eventually clear, then I moved to a Titan on AT&T and it is still doing the same thing...
    And I have US Cellular and it does the same thing.

    I can't imagine that the cell phone carrier would be responsible. I think it's some issue with the Windows Phone 7.5 OS talking with Facebook correctly about notifications. I don't know whether the problem is on MS's side or FB's side, but it seems to me the problem has got to be there. It's not like I ever get false notifications in the mail app or any other app, so it can't be the carrier's fault (if it was the carrier's fault, it wouldn't be tile-specific).

    My suspicion is that it's FB's fault. FB in general has been very buggy recently--the private messaging feature in particular springs to mind (they don't always go through immediately, and you don't always get notifications when they do go through). Whereas other Windows Phone 7.5 apps are so polished (the mail app and its notifications work perfectly), it seems unlikely that Microsoft would just completely screw up notifications for this one tile and never do anything about it.
    03-19-2012 03:16 PM
  17. Chowdah72's Avatar
    well put. I got up this morning with 13 notifications.

    Actually only had one.
    03-19-2012 04:57 PM
  18. Luisraul924's Avatar
    And I have US Cellular and it does the same thing.



    I can't imagine that the cell phone carrier would be responsible. I think it's some issue with the Windows Phone 7.5 OS talking with Facebook correctly about notifications. I don't know whether the problem is on MS's side or FB's side, but it seems to me the problem has got to be there. It's not like I ever get false notifications in the mail app or any other app, so it can't be the carrier's fault (if it was the carrier's fault, it wouldn't be tile-specific).



    My suspicion is that it's FB's fault. FB in general has been very buggy recently--the private messaging feature in particular springs to mind (they don't always go through immediately, and you don't always get notifications when they do go through). Whereas other Windows Phone 7.5 apps are so polished (the mail app and its notifications work perfectly), it seems unlikely that Microsoft would just completely screw up notifications for this one tile and never do anything about it.
    This is definitely Microsoft's fault as Twitter notifications are also affected... Could this be an 8107 issue? Anyone on 7720 having this issue as well?

    Sent from my Radar 4G using Board Express
    03-19-2012 11:54 PM
  19. Chowdah72's Avatar
    I am on 7720. No updates since I got the phone.
    03-20-2012 12:46 AM
  20. Luisraul924's Avatar
    Microsoft must be making some back end changes. I wonder what they're preparing for...

    Sent from my Radar 4G using Board Express
    beej likes this.
    03-20-2012 01:10 AM
  21. VernonEL's Avatar
    This is definitely Microsoft's fault as Twitter notifications are also affected... Could this be an 8107 issue? Anyone on 7720 having this issue as well?

    Sent from my Radar 4G using Board Express
    Yep. Me too. 7740 and seeing this issue. Annoying, but I don't use the Me Tile notifications as much as Mehdoh metion alerts and such.
    03-20-2012 02:09 AM
  22. Dave Blake's Avatar
    I am having this same issue it has been happening for the past 2 days. It seams the Me Tile wont clear Facebook notifications anymore. I used the facebook app to clear the notifications and my Me Tile is no longer showing the notifications.
    03-20-2012 06:53 AM
  23. eric12341's Avatar
    It's off and on it seems, I haven't seen it in the last couple of days. Nothing too annoying that would require discontinuation of use.
    Dave Blake likes this.
    03-20-2012 07:15 AM
  24. woodbane's Avatar
    Honestly I'm glad to see its not just me. This has been bugging the crap out of me the last couple of weeks. I bet it's a communication issue with the FB servers. Honestly, now that Windows phone is picking up speed, Facebook should allow our People hub access like an official app and not a 3rd party one.

    Sent from my SGH-i917 using Board Express
    03-20-2012 07:37 AM
  25. TGBmark1234's Avatar
    Just to pile on, I've been seeing this on my phone with 7740 since the weekend. If I use the FB website to clear the notifications, then the Me tile clears as well, but the Me tile isn't clearing by itself.
    03-20-2012 08:21 AM
126 123 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD