Surface Duo is on salefor over 50% off!

  1. log0n's Avatar
    So I've been waiting forever to get Cyan on my AT&T 920 on T-Mobile running the unbranded RM-821_eu_euro1_425 ROM (to get some update early Amber maybe?) & just a few hours ago it notified my I had an update ready. Once updated I was quite excited to see that I had indeed finally received Cyan. Then I noticed the problems no Internet Sharing, & NO LTE both of which worked fine before. Going to celluar+sim>sim settings>network selection>search for networks only comes up with T-Mobile 3g,2g & AT&T 3g,2g. NSU/NCS keeps giving me an errors no mater what PC or cable I try so for now at least flashing back to the stock seems out. Dose anyone have any ideas this is kinda a big issue.
    10-02-2014 11:18 PM
  2. johaas's Avatar
    http://forums.windowscentral.com/nok...-cyan-lte.html

    Everything you need is right there.
    log0n and xandros9 like this.
    10-03-2014 04:18 AM
  3. log0n's Avatar
    Thank you for the link now I just got to figure out why NSRT keeps telling me to reinstall.
    10-03-2014 07:51 AM
  4. Ali Babba's Avatar
    Thank you for the link now I just got to figure out why NSRT keeps telling me to reinstall.
    I think it's an issue within MS right now. I am getting the same thing when I run the tool.
    10-03-2014 08:46 AM
  5. pezman726's Avatar
    Hmm... I'm running my AT&T 920 on T-Mobile with LTE just fine. Just updated to Cyan this morning. Another update to the DP just showed up. So It's installing that as well.

    I'm running the AT&T Dev Rom on mine, if that helps. I'll post up final version when it finishes updating...

    EDIT: Final Version number is 8.10.14176.243LTE is still functioning as it should.
    Last edited by pezman726; 10-03-2014 at 11:02 AM.
    10-03-2014 10:45 AM
  6. johaas's Avatar
    Hmm... I'm running my AT&T 920 on T-Mobile with LTE just fine. Just updated to Cyan this morning. Another update to the DP just showed up. So It's installing that as well.

    I'm running the AT&T Dev Rom on mine, if that helps. I'll post up final version when it finishes updating...

    EDIT: Final Version number is 8.10.14176.243LTE is still functioning as it should.
    I think the LTE issue arises when an RM-820 phone gets flashed to RM-821. I don't recall hearing anyone with the Rogers or ATT dev roms complaining about not having LTE.
    10-03-2014 03:15 PM
  7. exiva's Avatar
    Drop me a PM if you're still having issues with the proxy.
    10-04-2014 05:28 PM

Similar Threads

  1. My comprehensive review - Nokia Lumia 830
    By hasasimo in forum Windows Phones
    Replies: 106
    Last Post: 10-10-2014, 07:41 PM
  2. Well, I finally made my decision...
    By NateDawgSC in forum Windows Phones
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2014, 05:50 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 10-04-2014, 02:41 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-03-2014, 11:02 AM
  5. My favorite Photo editing tool on Lumia 1020
    By David Guzman3 in forum Windows Phones
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2014, 10:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD