1. Red River's Avatar
    I just got my Surface 3 and the keyboard cover today. Immediately I found there was a keyboard problem.

    When I pressed Shift + 2 to get @, I only got ". When I pressed Shift + ' I got " instead of @. The same thing happened on some other keys as well, for example pressed \ but got #.

    Just wondering has anyone had the same problem? How can I fix it?

    Thanks
    05-25-2015 07:00 PM
  2. Bagums's Avatar
    I just tested mine out and all the keys seems to be working correctly. Perhaps it's an issue with the keyboard itself? You might want to contact microsoft tech support or exchange it for another if they can't help.
    05-25-2015 10:03 PM
  3. Tsang Fai's Avatar
    I just got my Surface 3 and the keyboard cover today. Immediately I found there was a keyboard problem.

    When I pressed Shift + 2 to get @, I only got ". When I pressed Shift + ' I got " instead of @. The same thing happened on some other keys as well, for example pressed \ but got #.

    Just wondering has anyone had the same problem? How can I fix it?

    Thanks
    Shift + ' should give "
    Do you mean you got @ instead of " ?

    Do you still have the problem after restart? Or after re-connecting the type cover? If you still have the problem, most probably your type cover has some hardware problems.
    05-26-2015 12:38 AM
  4. onlysublime's Avatar
    Is your keyboard and language set to English?
    05-26-2015 12:52 AM
  5. Red River's Avatar
    Yes the keyboard is English as default, same as the language.

    To my surprise, the keyboard works fine under Chinese input after I installed it just now. However it is still faulty under English input method. I'll reset the Surface to see what happens.
    05-27-2015 02:33 AM
  6. Iam Gray's Avatar
    Eng-UK & Eng-US don't have the same layout.
    05-27-2015 05:51 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 06-05-2015, 05:36 PM
  2. Help I got problems no audio in or out
    By TimnMelinda in forum Windows Phones
    Replies: 3
    Last Post: 05-30-2015, 09:28 PM
  3. Setting app problem
    By Celldweller97 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2015, 11:10 PM
  4. Charging problems with HTC 8x
    By dinnyespite in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2015, 10:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD