1. melpomene143's Avatar
    Hello, I recently got a Lumia 900.

    My wireless carrier is called H20 wireless.

    I can use data fine on applications when I don't have WiFi, but when I type into Bing or internet explorer it says check connection to WiFi or cellular data. I found out that it does take me to the web page if i click a link but not if it's directly into IE.

    Search and IE work when I'm connected to WiFi

    I'm using the Network Setup app as data won't work with just APN in the cellular setting. I've tried adding the APN in the cellular settings, no success.

    Is there a way to fix this?
    12-20-2013 12:03 AM
  2. Laura Knotek's Avatar
    Are you using the following settings?

    Phone Settings
    Description Value
    Proxy Gateway IP Address proxy.mvno.H2OMobileweb.com 66.209.11.33
    Proxy Gateway Port 80
    WAP APN att.mvno
    WAP Homepage URL http://www.H2OMWeb.com
    MMS APN att.mvno
    MMS URL http://mmsc.cingular.com
    12-20-2013 02:11 AM

Similar Threads

  1. Windows Phone 8 Update 3 now available for the Nokia Lumia 925 on T-Mobile
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2013, 12:10 PM
  2. GDR3 & Nokia Black for T-Mobile?
    By PLGomez in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 21
    Last Post: 12-21-2013, 05:04 AM
  3. My battery life experience on T-Mobile Lumia 925
    By shykhan16 in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2013, 12:21 AM
  4. No data connection. Need help. Please..
    By jkrc717 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2013, 10:28 PM
  5. WeatherBug 3.0 blows in on Windows Phone with a complete makeover
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2013, 08:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD