1. vajnorcan's Avatar
    Seems like I'll have to return this piece of s..t, but before I ask for the refund, does anyone experience the similar?

    - after I insert the micro-SIM, I nearly immediately lose the wifi signal (and I'm within 10m from the router, netgear dgnd3700),

    - I get no operator signal at one sim card (Optus), on another (Telstra) I get barely 1-2 bars, but after a minutes while I lose also these (Telstra). The same provider (Optus) on my wife's 720 gets 3 bars no problem, with Telstra full signal. After I put my wife's SIM into 925, I get no signal whatsover.

    - it's really fiddly to get those cards out of the phone ?! Looks like a design flaw to me.

    Thanks for your inputs.
    Last edited by vajnorcan; 09-03-2013 at 03:52 PM.
    09-01-2013 04:07 AM
  2. WanderingTraveler's Avatar
    Only the third one is supposed to be true.
    The rest are replacement-worthy.
    09-01-2013 04:47 AM
  3. vajnorcan's Avatar
    I've return the phone, apparently faulty as the other one didn't have the problem... but I'm still not happy, this time with wifi performance..but that's another story.
    09-03-2013 03:51 PM

Similar Threads

  1. WP Store "no results"
    By WP8Expert in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2013, 11:56 PM
  2. My thought on other storage after GDR2
    By Lumia 8x in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2013, 12:06 PM
  3. Connect Micro USB to USB 2.0?
    By reipuerto in forum Windows Phone 8
    Replies: 3
    Last Post: 08-31-2013, 08:07 AM
  4. Facebook beta after update
    By Jump Jet in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2013, 04:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD