Anyone having troubles connecting facebook to outlook account recently?

Linkerbox

New member
Feb 11, 2015
1
0
0
Visit site
I changed my password on facebook today and got an email shortly thereafter from Microsoft account saying it was having trouble connecting to my connected Facebook account. Which made sense.

I clicked the button to reconnect and then tried to proceed on but I got the following error:

Given URL is not allowed by the Application configuration.: One or
more of the given URLs is not allowed by the App's settings. It must
match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain
of one of the App's domains.

I tried multiple times, no luck. Talked to Answer Desk and they suggested removing facebook connection and re-adding so I did so, but when I went to re-add, I got the same error.

The error being generated comes from facebook it appears, the URL either via popup or forwarded page starts with facebook's website and includes client_id=30713015083 (Can't include link) and that ID is the Microsoft App id on facebook.

I've tried from different browsers and from my phone and all provide me same results, that error message. Binging suggests there's a setting wrong on the Microsoft app page but it doesn't seem like anyone else is having this issue, and I wasn't having any issues until I changed my password on facebook today either.

Tried with a new outlook.com account and new facebook account, still same problem. Appears a couple other people are reporting issue as well but haven't found resolution. Seems to me MS facebook app issue but i have no way getting answer desk to understand issue and everytime I call MS they want to offer me premium support at a cost to fix it even though they don't know what I'm talking about.
 

cindycunningham

New member
May 11, 2015
1
0
0
Visit site
yep. when I try to upload a picture, I get the error message: Given URL is not allowed by the Application configuration.: One or
more of the given URLs is not allowed by the App's settings. It must
match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain
of one of the App's domains. It then suggests that I re-connect, but that does not help. I have logged out, changed my password...I don't know what else to do. Can anyone help?
 

Members online

Forum statistics

Threads
322,552
Messages
2,242,250
Members
427,957
Latest member
harlesolden