Crackly notification sounds, anyone have this problem?

davidD93

New member
May 28, 2013
104
0
0
Visit site
Crackly notification sounds

Does anyone else's 735 very occasionally, when a notification goes off, emit a crackly "version" of the notification sound?

It never happened previously with my old 620, but has happened since I got my 735 last year. It used to only happen occasionally when it was charging, but now it (again rarely) happens when not charging also.
 

Chintan Gohel

Active member
May 23, 2014
10,785
1
36
Visit site
Re: Crackly notification sounds

Does anyone else's 735 very occasionally, when a notification goes off, emit a crackly "version" of the notification sound?

It never happened previously with my old 620, but has happened since I got my 735 last year. It used to only happen occasionally when it was charging, but now it (again rarely) happens when not charging also.

if you change to another notification sound?
 

Saras Lad

New member
Nov 15, 2013
4
0
0
Visit site
Re: Crackly notification sounds

It also happens with me.
Also the Battery drains way too quickly after the July update. Do you also face the Battery drain issues? @davidD93
 

Ejay Lozano

New member
Nov 28, 2012
506
0
0
Visit site
Re: Crackly notification sounds

Same thing happens on my L830, when I set my alarms in the morning. Same crackly sounds. Weird, I thought I was the only one.
 

Shiva Sai139

New member
Aug 4, 2016
1
0
0
Visit site
Re: Crackly notification sounds

Does anyone else's 735 very occasionally, when a notification goes off, emit a crackly "version" of the notification sound?

It never happened previously with my old 620, but has happened since I got my 735 last year. It used to only happen occasionally when it was charging, but now it (again rarely) happens when not charging also.
That's happening for me too.. Alarms mostly are getting that crackling sound..
 

v535

New member
Mar 26, 2015
491
0
0
Visit site
I went into Notification, scrolled down notification sounds and then reverted back to default soundset, that fixed it for me. But there's a catch you must manually update this build after build updates. Hope this helps!.
 

Members online

Forum statistics

Threads
324,653
Messages
2,245,831
Members
428,226
Latest member
Lucasmorth