System data usage

WPenvy

New member
Jun 5, 2012
391
0
0
Visit site
Im only 4 days into my cycle and "System" has used 931MB. What the actual F**K?!

I assume most if not all of that was the 10586.63 update. Why didn't it use WiFi? And isn't the default supposed to not use data? The setting isn't under advanced options....

Ridiculous.
 

jeffgeno

New member
Jan 25, 2011
33
0
0
Visit site
I have it even worse, 1.45GB in a couple of days. I couldn't even keep the battery charging without turning off data. Now I'm having trouble even maintaining an LTE connection. I tweeted a screenshot to Gabe Aul and didn't get a response, but this is a major, major bug. I'm going to have to roll back to 8.1.
 

mmcpher

Member
Nov 5, 2012
240
1
16
Visit site
Supposedly its a glitch in the latest TP and will be fixed in the next, which is due shortly. It's strange, though. I even had some cell usage attributed to Sim 2, even though I don't have a second sim card installed.
 

Chintan Gohel

Active member
May 23, 2014
10,785
1
36
Visit site
My system usage for the past month has been 500MB on wifi and about 30MB on cellular.
On the other hand, 6tag has used 2.73 GB in the past month over wifi and about 300MB over cellular :cool:
 

WPenvy

New member
Jun 5, 2012
391
0
0
Visit site
It's not message syncing because I turned that off couple of days ago and the number has increased. Significantly.
 

Members online

Forum statistics

Threads
324,098
Messages
2,244,993
Members
428,167
Latest member
CCC