WiFI probs after kaiser tweak

ImpalaSS06

New member
Dec 27, 2007
4
0
0
Visit site
Did the tweak, had some good options but now my WiFi isn't working. I click the little wireless network connect symbol in wireless manager screen, it processes for a second, but then goes strait back to the disabled icon. Even before the tweak I could connect to my wireless network but it wouldn't take me through the internet. Just got the phone today and was hoping for better results out of the box.

Cody
 

ImpalaSS06

New member
Dec 27, 2007
4
0
0
Visit site
Update:
Got on the xda devel forum and found the same problem but, no answer. Found more about my problem. Its only after USB connect, that my WiFi does not work. If I hard Reset I can connect again, but as soon as sync it drops the signal again. As well as after Kaiser I can't even see the network anymore.
 

surur

New member
Aug 6, 2005
105
0
0
Visit site
Maybe its related to your router encryption? Try dropping your router security for a while and see how it goes.

Surur
 

ImpalaSS06

New member
Dec 27, 2007
4
0
0
Visit site
I did a reset Soft/Hard not sure which. I used the stylus and pushed the little button on the bottom of the phone. Wifi works fine as long as I do not install the kaiser tweak.
 

maxpowers

New member
Mar 29, 2008
1
0
0
Visit site
I have the same problem (I think). My wifi works fine until I hook up to my PC via USB - then it doesn't work. When I try to activate it, it goes back to being disabled within five seconds!

However, once I disconnect the USB the wifi automatically works again!

Can anyone help with this?
 

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
322,445
Messages
2,242,017
Members
427,925
Latest member
JoseStut