05-20-2016 09:03 AM
2,234 ... 7374757677 ...
tools
  1. fredd's Avatar
    Anyone else have trouble with a video they have recorded on build 10536 not playing back.
    09-17-2015 12:22 PM
  2. PPCFreak's Avatar
    anyone else missing the drop down on Outlook Mail where you could select All or Unread for what to display?
    very annoying that this is missing of Outlook Mail app.
    also notice that when I first select an email message, the bottom toolbar shows a print icon but after the message full loads, it gets covered up with the ... so no way to print an email at the moment.
    on lumia 928 with 10536 and did a reset after updating.
    thx
    09-17-2015 01:43 PM
  3. potter007's Avatar
    On build 10536... Using Lumia 640. Navigation bar keep vibrating... How to disable it... am unable to find in settings? Please help. Thanks in advance.
    Is there anyway to adjust the brightness levels?
    09-17-2015 01:59 PM
  4. jrjr488's Avatar
    On build 10536 with a Nokia 1520 unlocked on Tmob. I have the messaging app, it installed with the os, but I just can't share, send or receive contacts. Pictures work fine it's just the contacts.
    09-17-2015 05:00 PM
  5. mewcatchew's Avatar
    I have a Lumia 640 (T-mobile) and since upgrading to TP 10536 having intermittent issues with not being able to send texts. I have signal, but even sending texts to myself sometimes I get the "couldn't send" error. I set data to 2g and seems to fix the issue (not 100% sure) but walking around with 2G isn't my idea of a solution. I tried manually entering APN & MMS but still have this issue. I'm thinking it has to do with IMS registration; its says im registered when I have 4G LTE, but am unregistered on lower connection. Same issue when wifi calling enabled. I've downgraded to 8.1 and no such problems, so def a w10m issue. Has anyone else had this problem?

    By they way, loving the TP aside from the intermittent texting issue!
    09-17-2015 06:31 PM
  6. Chintan Gohel's Avatar
    Hi guys,

    So I thought my battery would be okay but it's not. It's draining at about 5% per hour on no use when previously on 10512 and W8.1 it would be close to 1% per hour.

    I want to go back to 8.1 and start over but I've hit a problem

    Windows Phone Recovery tool had an update which I have ti install. But it couldn't install due to error 0x80091007 hash error. I found a solution online to install Nokia Software Updater 4.3.2. But now the WPRT starts installing but does not progress. It won't complete installation

    How can I solve the WPRT installation problem?

    Or how can I roll back to 8.1 without using recovery tool?

    Your help will be highly appreciated

    Thank you
    09-18-2015 12:08 AM
  7. Kumar9's Avatar
    I recently updated my windows phone,Lumia 630 Dual Sim, to Build 10536 directly from windows 8.1 , Now I am facing problems like
    1. It shows 'No internet access when connected to wi-fi with proxy
    2.No Folders tab in Photos app
    3.No Transparency level settings in Start Screen settings and apps crash while loading and many other issues. Can anyone tell me what may be the reason? And my 'about' shows phone is running Build 10.0.10536.1004.
    Thanks in advance.
    09-18-2015 12:16 AM
  8. Teo Bartulovic's Avatar
    Those strange characters appears here & there from time to time even after the hard reset...

    wp_ss_20150918_0002.jpg
    Paolo Ferrazza likes this.
    09-18-2015 12:54 AM
  9. Teo Bartulovic's Avatar
    I recently updated my windows phone,Lumia 630 Dual Sim, to Build 10536 directly from windows 8.1 , Now I am facing problems like
    You should keep in mind, that with just a 512 MB of RAM, Lumia 630 is definitely not the must suitable device to test it on...
    2.No Folders tab in Photos app
    Try to update it from store app, you are obviously running an older version...
    3.No Transparency level settings in Start Screen settings and apps crash while loading and many other issues. Can anyone tell me what may be the reason? And my 'about' shows phone is running Build 10.0.10536.1004.
    You are having some weired issues and you should seriously think about performing a hard reset and give it a fresh start...
    09-18-2015 12:57 AM
  10. Vagelis Dermos1's Avatar
    I can't change ringtone in my 920. I copy the mp3 song in the ringtone folder bit I cannot see it in the ringtone lost. Anybody with the same problem?
    09-18-2015 01:23 AM
  11. Teo Bartulovic's Avatar
    Well known problem, custom ringtones doesn't work very well on latest build...
    09-18-2015 01:47 AM
  12. mewcatchew's Avatar
    Am I the only one with intermittent "couldn't send" text issue on 10536?
    09-18-2015 07:45 AM
  13. Teo Bartulovic's Avatar
    Not having such problems.. Which app U are using? Messaging or Skype beta?
    09-18-2015 07:57 AM
  14. mewcatchew's Avatar
    Not having such problems.. Which app U are using? Messaging or Skype beta?
    Im just using the stock messaging app... am I supposed to be using skpe?
    09-18-2015 08:15 AM
  15. xandros9's Avatar
    Im just using the stock messaging app... am I supposed to be using skpe?
    not necessarily
    09-18-2015 08:17 AM
  16. mewcatchew's Avatar
    Im back on 8.1 because the texting was so spotty. No problems on 8.1 whatsoever, but i'd really like to be on 10. It looks so much better, and they've smoothed it out quite a bit.
    09-18-2015 08:33 AM
  17. shadow118's Avatar
    Couple of things I've noticed on my 620, upgrading from 10512 to 10536.

    Things that have improved:
    • 10536 generally seems a bit more responsive, compared to 10512
    • The locksreen now works almost instantaneously
    • Glance screen is now available in the extra settings page (so no need to do the whole SysApp Pusher thing anymore to get Glance)



    Things that have gotten worse
    • Battery life
    • Start screen has glitchy, undeletable, unmovable tiles (that sometimes turn invisible, if you delete them, but are still there) that mess up the whole layout, if you try to move some of the other ones (it used to happen in the previous build too, but not that often). Can be fixed with a reboot, until it shows up again
    • The quick access bar is less responsive to pull down
    • Some tiles/apps just straight up refuse to work


    Some other things:
    Haven't tested in this build, but in the previous Groove music cleared its 'now playing' list about 5 minutes after pausing the song and you had to relaunch the app, while Mix Radio behaved just like Xbox Music in 8.1 and kept the "now playing" list for as long as the device was powered.
    Also, Mix Radio is way more laggy than Groove music and it cuts off the last couple of seconds off of each song.
    On the other hand Mix radio did find all the songs on my SD card instantly, right after the update, while Groove still hasn't found even half the songs after multiple restarts. It really needs a manual scan button.
    zefsgr likes this.
    09-18-2015 09:07 AM
  18. pmhgeneral's Avatar
    Calendar app not opening with latest update, but live tile still works?
    09-18-2015 09:42 AM
  19. Its_Anindya's Avatar
    Can't update to 536 from 512. It's starts 'downloading the update' and stops at 6% while 'installing the update' with the error code 800705b4. Can anyone help me out of this??
    09-18-2015 02:24 PM
  20. SammaelMH's Avatar
    MixRadio app didn't work in Windows 10 mobile :(
    09-18-2015 02:42 PM
  21. myoujin's Avatar
    Windows central app sluggish. Still cannot attach directly my new screen shots to whatsapp. Need to share using file explorer. Worst with wechat. Need to restart then new screen shots will appear in album.
    09-19-2015 01:53 PM
  22. Aziz Abdurachman's Avatar
    Anyone have buggy People live tile? Sometimes after unlocking phone after idle about 10 minutes the circles overlap with each other like this:
    wp_ss_20150919_0002.png
    wp_ss_20150920_0001.png
    wp_ss_20150920_0002.png

    If it happen to you too, would you mind to upvote my feed
    Windows-Feedback:?contextid=30&feedbackid=290d2582-8c6f-4245-9085-a1e60e0e0cc7&form=2&src=1 (remove the "http://" in your address bar)
    09-19-2015 10:02 PM
  23. GauravB728's Avatar
    Apps update is very slow in Store. Any solution?
    09-20-2015 07:08 AM
  24. Teo Bartulovic's Avatar
    Apps update is very slow in Store. Any solution?
    There is no solution, store is still buggy, I have 7 apps on the list that I can't update at all...
    09-21-2015 01:08 AM
  25. Darryl Dixon's Avatar
    No double tap to wake is a big disappointment , constant loading start screen, hanging web browser is a deal breaker for me. You would think that after all this time, they would have figured out the start screen issues. I think Windows 10 mobile is going to sadly be DOA.
    09-21-2015 01:17 PM
2,234 ... 7374757677 ...

Similar Threads

  1. [WM10] Lumia 1520 Bugs & Defects
    By ahsan_aa in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 39
    Last Post: 01-22-2017, 11:12 AM
  2. Long term review of 640XL-W10M- Dumped Note 4
    By ak_r7 in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2016, 10:07 AM
  3. Has a non insider version of wp10 been released?
    By djeire84 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2016, 07:56 PM
  4. Windows Phone Notification Bug?
    By DotNetRob in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2016, 12:14 PM
  5. Reply to the message threads in notification bar?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2016, 09:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD