1. DreadVenom's Avatar
    Hi All,

    Just wanted to pitch this and see if this was only affecting me and if not, is there a fix.

    I have a couple issues with the new WC app in that 1. In the forums, I cant reply to a majority of posts and more annoyingly, in threads I created myself. I have to download the old WC app to fulfil that need or use the quote option to write a reply and even that doesn't work every time.
    2. Since the last update to the new WC app, im not longer able to reply to comments from the notification centre because rather than show rich information in the notification, I simply get the generic new notification alert.

    Any ideas? Im going to uninstall the app to see it that resolved things.
    MBY likes this.
    06-22-2016 03:31 AM
  2. Nicholas Ek's Avatar
    The second one is a bug introduced by the latest update (that removed the beta tag).
    For the first one, I haven't experienced it, but I don't browse the forums that much, anyway.
    DreadVenom likes this.
    06-22-2016 05:44 AM
  3. DreadVenom's Avatar
    The second one is a bug introduced by the latest update (that removed the beta tag).
    For the first one, I haven't experienced it, but I don't browse the forums that much, anyway.
    Thanks for clearing that up, was driving me nuts. Re the forum stuff, i guess i will have to be patient. Thanks again.
    06-22-2016 05:55 AM
  4. MBY's Avatar
    Usually I can't reply or post in the forums in the app. Haven't been able to since Day 1. I'm logged in with my MS account if that matters. Ironically, on this thread the reply button was not grayed out for once!
    06-26-2016 12:05 PM
  5. DreadVenom's Avatar
    Usually I can't reply or post in the forums in the app. Haven't been able to since Day 1. I'm logged in with my MS account if that matters. Ironically, on this thread the reply button was not grayed out for once!
    Lol, not greyed for you but greyed out for me and its my own post, lolz
    06-26-2016 01:21 PM
  6. MBY's Avatar
    And now it is grayed out for me again, on both my L640 and my S3. It's so inconsistent.
    06-26-2016 02:44 PM

Similar Threads

  1. Help. I am unable to reply in forums in the new WC APP for windows 10.
    By Jackson Ombati in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 10
    Last Post: 09-30-2016, 04:45 AM
  2. What are the limitations of the device when moving?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-13-2016, 08:41 PM
  3. Unofficial WC GroupMe group here
    By Dan Harris in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2016, 09:21 AM
  4. Onedrive UWA keeps crashing when uploading photos
    By Chintan Gohel in forum OneDrive
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2016, 01:58 AM
  5. Twitter will roll out exceptions to 140-character post limit in the coming months
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2016, 09:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD