1. Hericus's Avatar
    I'm having great difficulty setting up a POP email account on a new Nokia 520.

    It's my wife's phone, and it should be polling a sub-account on my ISP's mail server - this is configured as accountname+username .

    However, it polls the main account.

    Even worse, it removes the mails from the server and I can't find any means of choosing whether or not the mail should be deleted.

    I set this up all of this without any difficulty on an Android phone.

    I deleted the POP account and then found that the mail tile has disappeared from the home screen.

    I've now spent almost three hours on a task that I thought would take 5 minutes, so any guidance would be gratefully received.
    09-28-2013 11:00 AM
  2. Laura Knotek's Avatar
    What is your ISP? Perhaps we would be able to find the proper incoming/outgoing server settings and the account settings online if we know which ISP you have.
    09-28-2013 09:13 PM
  3. Hericus's Avatar
    Many thanks for your interest. I have, in fact, managed to set this up myself, after much trial and error. The ISP is Plusnet.
    10-04-2013 04:01 AM

Similar Threads

  1. Text Messages do not back up?
    By cristianocr7 in forum Windows Phones
    Replies: 12
    Last Post: 01-28-2017, 11:32 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 10-06-2013, 02:59 PM
  3. Lumia 920 freezing then coming back up
    By Mr_M_Cox in forum Windows Phones
    Replies: 6
    Last Post: 09-30-2013, 12:41 PM
  4. Set keyboard to default to numeric?
    By bpdubya in forum Other Operating Systems
    Replies: 6
    Last Post: 09-28-2013, 07:39 AM
  5. Apps taking up much more storage than advertised?
    By JustinianIV in forum Other Operating Systems
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-2013, 12:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD