1. Christoph Casey's Avatar
    A problem has recently popped up on my Nokia 1520 (AT&T)
    Recently, some of my Apps work on my Mobile Data Connection (3G,E,LTE,4G) like Accuweather, Twitter, Rain Alarm, I Heart Radio.
    Other apps only work on my Wifi connection, like Weatherbug, Yelp, Gasbuddy, Foodspotting, Tune-In Radio.
    All these apps have background data allowed.
    My locations are set to on.
    Battery Saver is turned Off.
    My O/S is Denim 8.10.14219-37028.
    Firmware is 02540-00019.14484-37028
    Someone told me to go into my settings & change them -
    ##3282#
    They said to switch from Automatic to Manual & selecting All Bands
    Tried that & then switched back to Automatic
    Turned ENS Off & On, currectly it's On.
    CMAS RMT is Off.
    Polling was at 3 Seconds, Tried 5, 7 & 9.
    I don't want to Hard Reset the phone, it'll be a PITA to reinstall my apps & customize again; there's gotta be something I'm missing?!.
    09-15-2015 07:07 PM
  2. RumoredNow's Avatar
    a) Windows Phone saves your start screen now (HUGE benefit)

    b) are you on the nxtgenphone APN???

    I swear that is messing up phones. Not every market is as HDvoice ready as they believe and probably your phone is failing to lock on an HDvoice upgraded tower at times so data doesn't F - L - O - W so much as wibble-wobble.

    If this is you: revert to an earlier APN like "phone"
    09-15-2015 08:18 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-17-2015, 08:20 AM
  2. Stuck on 10166
    By Jim Powers7 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2015, 08:27 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2015, 06:21 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-15-2015, 05:42 PM
  5. Microsoft posts workarounds for common DVD Player app problems
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-15-2015, 05:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD