1. Deville_A's Avatar
    Been using Outlook for quite some years now. I primarily use it to access my emails even in the absence of network. Of course it does its job. But sometimes, I feel, few of the attachments are shown with a broken symbol. In fact, it is not possible to open the attachments in the absence of network.
    With teh proper access to internet, nothing seems wrong.
    Am i the only one who faces the same?
    10-24-2018 05:24 AM
  2. Fleming_M's Avatar
    Hey Deville
    I think, that is common. Even I face the same. I find few of my email images with a broken symbol. Not only did i face it with Outlook, but also with Thunderbird. even I am looking out for a way that downloads the emails correctly.
    10-26-2018 06:10 AM
  3. Fleming_M's Avatar
    Hi Deville,
    I found a way out. Hope this helps.
    https://www.tenforums.com/browsers-e...hment-bug.html
    I read a few similar posts across internet. Most of them said Mail Backup X by Inventpure helps solving the issue.
    It has worked for me. It tagged those emails as "Uncached Data" and helped resolving the issue. It is the second day of my free trial. I think you shall give it a run as well.
    10-29-2018 12:46 AM

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-23-2018, 03:54 AM
  2. my app like facebook do not work
    By amber trahan in forum Nokia Lumia 635
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2018, 12:55 AM
  3. Zelda-like 'Moonlighter' gets New Game + mode and pirate items
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2018, 05:30 PM
  4. Looks like my phone is broken.
    By Philip Hamm in forum Alcatel Idol 4S
    Replies: 3
    Last Post: 10-11-2018, 11:44 AM
  5. website logo on desktop icon
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2018, 09:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD