Paper Boy stopped working?

RodimusMajor

New member
Jul 11, 2013
147
0
0
Visit site
Any time I click an article, it fails to load and says "offline or not in cache". Multiple attempts at uninstalling and reinstalling haven't worked. Anyone else have this problem?
 

Jazmac

New member
Jun 20, 2011
4,995
4
0
Visit site
Yep, its broken. Probably a server problem. Contact the dev and see whats up.

Edit, I just send him an email. I'll update the thread if the dev responds.
 

RodimusMajor

New member
Jul 11, 2013
147
0
0
Visit site
Yep, its broken. Probably a server problem. Contact the dev and see whats up.

Edit, I just send him an email. I'll update the thread if the dev responds.
Thanks so much, man. I'm glad it's not just me! I tried emailing him earlier, but it refused to send for some reason, so I mentioned the issue in a review on the Store instead. Hopefully we'll get a response.
 

Jazmac

New member
Jun 20, 2011
4,995
4
0
Visit site
Thanks so much, man. I'm glad it's not just me! I tried emailing him earlier, but it refused to send for some reason, so I mentioned the issue in a review on the Store instead. Hopefully we'll get a response.

So far, no response from the dev. Maybe they look at email over the weekend. They need to respond though.
 

Jazmac

New member
Jun 20, 2011
4,995
4
0
Visit site
Seems they fixed the problem with an update. If you didn't get it, get it.

Sent from my RM-820_nam_att_100 using Tapatalk
 

Members online

Forum statistics

Threads
323,628
Messages
2,244,109
Members
428,092
Latest member
raymowen