1. james7679's Avatar
    Recently we updated our forums to VB5.0.5(www.clanima.net). I was able to, until today, open the forums from my phone. Today, it stopped opening in IE. So I tried UC, and it worked. Now, it won't open in the phone at all.

    I have soft reset.



    Sent from my Nokia Lumia 928 using Tapatalk
    09-29-2013 07:27 PM
  2. Jazmac's Avatar
    Recently we updated our forums to VB5.0.5(www.clanima.net). I was able to, until today, open the forums from my phone. Today, it stopped opening in IE. So I tried UC, and it worked. Now, it won't open in the phone at all.

    I have soft reset.



    Sent from my Nokia Lumia 928 using Tapatalk
    I didn't have a log in but the site did come up. Are you saying the site won't come up for you? Could be the theme your site is using that is not compatible with the newest version of VB.
    09-29-2013 08:05 PM
  3. james7679's Avatar
    Correct. But, wouldn't you know, its working now. Probably will revert to not working, again, soon.



    Sent from my Nokia Lumia 928 using Tapatalk
    09-29-2013 08:29 PM
  4. Jazmac's Avatar
    Correct. But, wouldn't you know, its working now. Probably will revert to not working, again, soon.



    Sent from my Nokia Lumia 928 using Tapatalk
    Go figure right? Anyway. Good luck with it.
    09-29-2013 10:40 PM

Similar Threads

  1. Aio Wireless says their Lumia 620 has 4G, can anyone confirm?
    By speedtouch in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 20
    Last Post: 02-04-2015, 11:47 AM
  2. Replies: 147
    Last Post: 10-09-2013, 02:56 PM
  3. how can i add downloading feature in my app
    By Aadarsh Modi in forum Developers Corner
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2013, 12:24 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-28-2013, 06:37 PM
  5. How can I see my videos
    By donebrasko in forum Windows Phone 8
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2013, 12:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD